God of War 199 ₺

Dört yıllık oyun için hala çok pahalı. Konsolda 60 liraya aldım duruyor. Hak etmediğinden demiyorum sadece oyun çıkalı çok oldu Sony PC portlarından da ekmek yemeyi istiyor biraz doyunca indirimler daha iyi olur umarım.
4 yıllık olupta sadece GOW pahalıymış gibi yorumlamak doğru değil. GOW'un 100'de 1 kalitesinde olmayan daha pahalı oyunlar var. Yanından bile geçemezler. Sony oyunlarının kalitesi belli. PC platformuna yeni adım attıkları için gelir beklemeleri normal. Satışlara göre PC platformuna oyun çıkarmaya devam edeceklerdir. Ayrıca ekonomik şartlardan dolayı pahalı satıldıklarını unutmamak lazım. Türkiye'nin problemi, Sony'nin değil.
 
4 yıllık olupta sadece GoW pahalıymış gibi yorumlamak doğru değil. GoW'un 100'de 1 kalitesinde olmayan daha pahalı oyunlar var. Yanından bile geçemezler. Sony oyunlarının kalitesi belli. PC platformuna yeni adım attıkları için gelir beklemeleri normal. Satışlara göre PC platformuna oyun çıkarmaya devam edeceklerdir. Ayrıca ekonomik şartlardan dolayı pahalı satıldıklarını unutmamak lazım. Türkiye'nin problemi, Sony'nin değil.

Farklı bakıyorsun dediğime. Kurları konuşunca zaten kapatıp çıkalım korsana yürüyelim diyesi geliyor insanın. Ben 4 yılını dolduran oyunu eleştirdim dünkü oyun zaten 500 lira o zaten ayrı bir rezillik. Dikkat edersen hak etmediğinden demiyorum yazmışım. Kısaca oyunun parasına değer olduğunu söylemişim. İnsan dün 2 paket sigara fiyatına aldığı oyunu bugün üç dört kat fiyatta görünce zoruna gider. İnsanım ben tabii ki de gülüp eğlenemem böyle rezil fiyatlara oh be yine de indirimli diyemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı