amazing_hades922
Yoctopat
Zevkli hocam fakat hikaye beklentimi karşılamıyor sadece karımızın küllerini dağdan dökmek olmamalı amaç.
En son anlarsın tek amaç o değil zaten.
Zevkli hocam fakat hikaye beklentimi karşılamıyor sadece karımızın küllerini dağdan dökmek olmamalı amaç.
Dostlar, God of War 2018 PC versiyonu çıktığından beri oynuyorum. Ortalama 6-7 saat civarı oynadım. Fakat oyun çok sıkıcı olmaya başladı. Hikaye ilerlemiyor gibi. Şu an bulunduğum bölüm kara sisin içinden geçtikten sonra dağın kalbinde bulunduğumuz bölüm. Oyunu silmeyi düşünüyorum. Sizce devam etmeli miyim? Ne zamandan sonra hikaye açılmaya başlıyor? 300 TL verdim boşa gitmesini istemiyorum. Önceki oyunlarda sürekli hikayenin içindeydik. Sürekli boss savaşları vardı hikaye hızlı ilerliyordu ve çok zevk almıştım fakat bunda onu göremiyorum.
Ben bu modeli biliyorum ya. Bu kırk yılın başında 1 - 2 adet oyunu anca seven, geri kalanlara full sıkıcı muamelesi yapan, oyunlarla çok arası olmayan, ona buna sıkıcı diyen tayfadan. Yaşları küçük olma ihtimalide var. Zevk ölüsü insanlar. Bide gelir şimdi zevkler tartışılmaz yanıtı verir tam olur.Gerçekten sizi takdir ederim. GoW'dan sıkılabilen biri için iyi bir oyun kriteri nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
Aynen ölüne geleni kestiğin versiyonundan zevk aldın fakat hem grafiksel olarak evrim geçirmiş, hem de lore ve hikaye olarak kendini apayrı bir noktaya taşıyıp çok büyük bir kitleye hitap etmiş versiyonundan alamadın. Anladım.Aynı düşüncelerdeyim. Öncekilerin tadını alamadım.
Minecraft, CSGO falan anca bunlara işte. Yada böyle yüzeysel hızlı işlenen adı duyulmuş oyunlar falan. Başka oyunlardan zevk almaz bunlar.Gerçekten sizi takdir ederim. GoW'dan sıkılabilen biri için iyi bir oyun kriteri nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
İşte azıcık sabretsen Ragnarok ile birlikte işler değişecek. Bu oyun bir nevi önden tattırma gibi. Sindire sindire oynanacak bir oyun.Zevkli hocam fakat hikaye beklentimi karşılamıyor sadece karımızın küllerini dağdan dökmek olmamalı amaç.