God of War (2018) çok sıkıcı

Gerçekten sizi takdir ederim. GoW'dan sıkılabilen biri için iyi bir oyun kriteri nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
RDR2.
Ben de şu anda oyunu oynuyorum, vuruş mekanikleri dışında aman aman bir olay göremedim.
Oynadıkça RDR2'yi nasıl geçtiğine şaşırıyorum. Ondan sonra PS özel olduğu için balon olduğunu aklıma getiriyorum.
 
Geçen yıl IGN'nin yaptığı anketle bir milyonun üzerinde kişinin oyları ile " Gelmiş geçmiş en iyi oyun" seçilen bu oyun o kadar da sıkıcı olmasa gerek ama eninde sonunda zevkler ve renkler tartışılmaz gerçeğini değiştirmiyor. Ps 2 aldığımda ilk iki oyunu soluksuz bitirmiştim. O zamanlar oyun hack and slash yapıdaydı. Ps 4 alınca Gow 3 remastered oyununu da bitirdim ama ben de ilk 2 oyundaki zevki 3. de alamadım. Gow 2018 ise tamamiyle değişti.
 
Dostlar, God of War 2018 PC versiyonu çıktığından beri oynuyorum. Ortalama 6-7 saat civarı oynadım. Fakat oyun çok sıkıcı olmaya başladı. Hikaye ilerlemiyor gibi. Şu an bulunduğum bölüm kara sisin içinden geçtikten sonra dağın kalbinde bulunduğumuz bölüm. Oyunu silmeyi düşünüyorum. Sizce devam etmeli miyim? Ne zamandan sonra hikaye açılmaya başlıyor? 300 TL verdim boşa gitmesini istemiyorum. Önceki oyunlarda sürekli hikayenin içindeydik. Sürekli boss savaşları vardı hikaye hızlı ilerliyordu ve çok zevk almıştım fakat bunda onu göremiyorum.

Magniyle modiye daha gelmemissin herhalde 😁 ayrıca yılın oyunu ödülü almış oyununda da sıkıldıysan crash bandicot oyna.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki sadece hikayeye amaç katma. Hikayenin asıl amacı Kratos ve Atreus'un arasındaki baba-oğul gelişimini anlatmak. Bunu dümdüz vermek yerine "Karımızın küllerini en uzun dağdan aşağı bırakmak" olayıyla bağlamaya çalışmışlar ki oyunda ilerledikçe gayet de iyi bağladıklarını anlayacaksınız zaten.
Zaten Kratos'un karısının(Faye) -şimdi sıef Faye yazsam kimse anlamıyacak.-
amacı da bu. İnsanlar niye oyunu bitirmeden hikaye konusunda karara varıyor?
 
RDR2.
Ben de şu anda oyunu oynuyorum, vuruş mekanikleri dışında aman aman bir olay göremedim.
Oynadıkça RDR2'yi nasıl geçtiğine şaşırıyorum. Ondan sonra PS özel olduğu için balon olduğunu aklıma getiriyorum.

RDR2 benim açımdan da daha iyi ama maalesef RDR2 gibi oyun bulmak oldukça güç. Yani ben yargılamak, gücendirmek için demedim. Kriteri merak etmiştim RDR2'imiş. Bence haklı arkadaş ama kriterleri bazında sıkılmadan oyun bulup oynamak için uzun süre oyunsuz kalacak, yıllarca bekleyecek. O yüzden kolay gelsin, bol sabır diliyorum. Not: RDR2 taş gibi oyundur, Witcher 3'ün gönlümde ki yeri ayrıdır ve GoW'u tekrar oynar bitiririm ve eklemek lazım bir aşk gibi The Legend Of Zelda: Breath of The Wild.
 

Geri
Yukarı