God of War (2018) çok sıkıcı

Dostlar, God of War 2018 PC versiyonu çıktığından beri oynuyorum. Ortalama 6-7 saat civarı oynadım. Fakat oyun çok sıkıcı olmaya başladı. Hikaye ilerlemiyor gibi. Şu an bulunduğum bölüm kara sisin içinden geçtikten sonra dağın kalbinde bulunduğumuz bölüm. Oyunu silmeyi düşünüyorum. Sizce devam etmeli miyim? Ne zamandan sonra hikaye açılmaya başlıyor? 300 TL verdim boşa gitmesini istemiyorum. Önceki oyunlarda sürekli hikayenin içindeydik. Sürekli boss savaşları vardı hikaye hızlı ilerliyordu ve çok zevk almıştım fakat bunda onu göremiyorum.

2018(God of War) daha yavaş ve ağır bir oyuniken oncekilerde biraz tekme tokat dala dala gidiliyor aynı oyun değiller seriyi yenileyen oyun gibi bir şey zaten yani oncekiler gibi düşünürsen pek istediğini alamazsın.
 
Ben ilk kez God of War oynadım çoğu oyunu beğenmem ama bu oyun harikaydı. Sonuçta külleri dökmeye gitmek bahane yolculuk esnasında öğrendiklerimiz şahane konulu oyunun devamı 2022 sonunda PC de olmaya devam edecek.
 
Valla ben de başlamaya korkuyorum bu sebeple. Hani herkes öyle övüyor öyle övüyor ki kötü olamaz diyorsun ama acaba hitap etmeyebilir de diyorsun.
 
Zevkli hocam fakat hikaye beklentimi karşılamıyor sadece karımızın küllerini dağdan dökmek olmamalı amaç.

Büyük bir hikayenin başlangıcı gibi düşünün hocam amaç sadece külleri dökmek değil oyunun sonunda zaten hikayeyi anlayacaksınız. Eski oyunlar arcade gibiydi ez kır geç mantığında ilerliyordu bu oyunla birlikte hikayeye ağırlık verilmiş yavaş ilerlemeyle kratos ve oğlu arasında ki duygusal bağı anlamaya çalışıyoruz.
 
Gerçekten sizi takdir ederim. GoW'dan sıkılabilen biri için iyi bir oyun kriteri nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
Ben bu modeli biliyorum ya. Bu kırk yılın başında 1 - 2 adet oyunu anca seven, geri kalanlara full sıkıcı muamelesi yapan, oyunlarla çok arası olmayan, ona buna sıkıcı diyen tayfadan. Yaşları küçük olma ihtimalide var. Zevk ölüsü insanlar. Bide gelir şimdi zevkler tartışılmaz yanıtı verir tam olur.
Aynı düşüncelerdeyim. Öncekilerin tadını alamadım.
Aynen ölüne geleni kestiğin versiyonundan zevk aldın fakat hem grafiksel olarak evrim geçirmiş, hem de lore ve hikaye olarak kendini apayrı bir noktaya taşıyıp çok büyük bir kitleye hitap etmiş versiyonundan alamadın. Anladım.
Gerçekten sizi takdir ederim. GoW'dan sıkılabilen biri için iyi bir oyun kriteri nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
Minecraft, CSGO falan anca bunlara işte. Yada böyle yüzeysel hızlı işlenen adı duyulmuş oyunlar falan. Başka oyunlardan zevk almaz bunlar.
Zevkli hocam fakat hikaye beklentimi karşılamıyor sadece karımızın küllerini dağdan dökmek olmamalı amaç.
İşte azıcık sabretsen Ragnarok ile birlikte işler değişecek. Bu oyun bir nevi önden tattırma gibi. Sindire sindire oynanacak bir oyun.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı