God of War (2018) çok sıkıcı

Aynen ölüne geleni kestiğin versiyonundan zevk aldın fakat hem grafiksel olarak evrim geçirmiş, hem de lore ve hikaye olarak kendini apayrı bir noktaya taşıyıp çok büyük bir kitleye hitap etmiş versiyonundan alamadın. Anladım.
Dostum burada fikir belirtiyoruz ve bence sen şuan kendini fan-boyluk yaparak gülünç duruma düşürüyorsun. Zaten ilk mesajıma 😡 atmışsın. Ben oyuna para verip aldım. Hakkını vererek oynadım. Senin ne haddine ki benim para vererek oynadığım bir ürüne yorum yapma hakkımı elimden alıyorsun? Senin yaptığın dümdüz fan-boyluktur. Misal en sevdiğim oyun benim GTA IV'tür. Bu oyunun En sevdiğim yanı hikayesi ve oynanışıdır. Ama sevmediğim yönlerini de rahatlıkla söyleyebilirim. Misal optimizasyonu. Atmosferdeki gri hava. Hikayenin gri tonunu yansıtmak için bu gri hava kullanılmış. Gördün mü? En sevdiğim oyunun kötü yönlerini söyledim az önce. Çünkü fan-boy değilim. Ama belki sen cidden çok sevmişsindir bu oyunu ve saçmaladığımı düşünüyorsundur. Olsun, ben senin düşüncene saygı duyarım. Senin bana yaptığın gibi düşünceni ezerek geçmem. Bundan önceki tüm God of Warları oynadım. Hepsine bayıldım. Özellikle God of War 2 favorimdi. Bak düşünce belirttim. Mitolojik sıçrama ve hikayenin birbirine bağlanmama olayını sevmedim. Combatını sevmedim. Hele kamera açısından nefret ettim. Hikayesi güzel. Ama düşünsene Witcher 3'ü bu kamera açısıyla oynuyorsun. Örnek verdim şimdi bu düşüncemi de kırma lütfen. İkisi aynı tür oyun değiller. Ama ikisi de yakın dövüş aksiyon oyunları. Oynadıysan düşünsene Witcher 3'ü bu kamera açısıyla oynadığını. Ben God of War'da arkamı göremiyordum. Kısacası başkalarının düşüncelerine saygı duymayı öğren. Fan-boyluk yapma. Ben şuan halâ güncel olarak God of War oynuyorum. Zeus setini tamamlamayı amaçlıyorum çünkü NG+ açacağım. Neden mi? Parasını karşılasın diye. Çünkü bence parasını karşılamıyor.
 
RDR2.
Ben de şu anda oyunu oynuyorum, vuruş mekanikleri dışında aman aman bir olay göremedim.
Oynadıkça RDR2'yi nasıl geçtiğine şaşırıyorum. Ondan sonra PS özel olduğu için balon olduğunu aklıma getiriyorum.

Balon? Gayet de geçti RDR 2'yi balon olmasıyla alakası yok. Bir fan boyluk sezdim, seni de tanıyorum. Şu GoW'ı her konuda kötüleyen çocuk değil misin sen? Şimdide balon demeye başlamış. Yedirememek deniyordu galiba buna. Sana göre iyi olabilirde "balon" deme hakkını tam olarak nereden buldun sen? Bir de PS özel olduğu için balon olduğunu aklıma getiriyorum demiş :D

+God of War bence en iyi oyun.

-Hayır değil.

+Bu benim görüşüm.

-Ben öyle diyorsam öyledir, God of War balon. Abartıyorsunuz hepiniz.

RDR övenler abartmıyor, ama GoW övenler abartıyor. Anladım tamam. Sen RDR 2'yi GoW'dan daha çok sevdin diye milyonlarca kişi abartmış mı oluyor şimdi? Kişisel görüşlere saygılı olmayı öğreneceksin. Öğrenemiyorsanda susacaksın karışmayacaksın milletin neyi sevip neyi sevmeyeceğine. Balonmuş, komik :D
 
Senin seviyene indiğim için kendimden utanıyorum.
Profilinde kratos var ya, ondan fan sanmıştır seni :D
Dostum, fikir belirtiyorum. Ayrıca fan, bir şeye hayran olmak demektir. Fan-boy ise hayran olduğu şeyi ölesiye savunmak, eksiklerini görmemek demektir. Yazdığım metnin tamamını okuduysa fikrimi belirttiğimi anlar. Ben bu God of War'u beğenmediğimi söyledim ama dostumuz sanki değerlerine küfretmişim gibi bir ithamda bulundu. Ben forumda bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben kurallar dahilinde istediğim şeyi yazarım. Fikrimi belirtiyorum sonuçta.
Forumda mesaj siliniyorsa galiba dostumuz mesajını silmiş veya engellemiş beni mesajını göremiyorum.
 
Son düzenleme:
Senin seviyene indiğim için kendimden utanıyorum.

Dostum, fikir belirtiyorum. Ayrıca fan, bir şeye hayran olmak demektir. Fan-boy ise hayran olduğu şeyi ölesiye savunmak, eksiklerini görmemek demektir. Yazdığım metnin tamamını okuduysa fikrimi belirttiğimi anlar. Ben bu God of War'u beğenmediğimi söyledim ama dostumuz sanki değerlerine küfretmişim gibi bir ithamda bulundu. Ben forumda bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben kurallar dahilinde istediğim şeyi yazarım. Fikrimi belirtiyorum sonuçta.

Fikrinizi belirtmenize bir şey demedim hocam. Belirtebilirsiniz şahsi görüşler bunlar, ben sadece arkadaşın profilinde kratos gördüğünüz için fan sanmışsınızdır diye dedim. Benim de profilde Thor var ama ben hayranı değilim, hoş gözüküyor sadece. Steam profilimde Thor ile dolu, vitrinler falan. Ama fanı değilim hoş duruyor diye koyuyorum. Bende bir aralar Witcher'ı sevmiyorum dedim diye milletten laf yemiştim. O günden beride kendi fikrimi belirtmiyorum sosyalde. Ayrıca arkadaş ceza yemiş sanırım, geçen gün bir Witcher fanıyla tartışmaya girdim ve konudan mesajı silindi. Full hakaretli bir mesajı vardı onu sildiler. Benim de yanıtımı düzenleyip 1 günlük ceza verdiler. Ceza almış büyük ihtimal.
 
Başka oyunların fan boyluğunu yapıyor diye insanları eleştirerek GoW fanboyluğunu zirvede yaşayanlar var.
GoW, RDR 2'nin yanına yaklaşamaz.
Duvarın arkasından aşağıya gölgesi düşen Atreus mu dersiniz, tahmin edilebilir bir hikaye devamlılığı mi dersiniz, dövüş mekaniğinde kendini tekrar etmesi mi dersiniz.
GoW güzel oyun ama detay çılgını RDR 2 ile kıyaslayamazsınız. Kıyaslanmasını teklif dahi edemezsiniz.
Ha oyunlarda hikaye ve hikayenin finaline oyunda bir kriter değilmiş gözüyle bakan insanlar da var. Neyse kısaca konu başlığına katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı