CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #11 CosmicPaweTR dedi: Hocam bu nedir? Ben hiç bu tarz key vesaire almadım. Genişletmek için tıkla... Steam key olarak kod aliyorsunuz ve Steam hesabiniza giriyorsunuz, oyun sizin oluyor. Birçok oyunu bu ve bu tarz yerlerden uyguna alabilirsiniz.
CosmicPaweTR dedi: Hocam bu nedir? Ben hiç bu tarz key vesaire almadım. Genişletmek için tıkla... Steam key olarak kod aliyorsunuz ve Steam hesabiniza giriyorsunuz, oyun sizin oluyor. Birçok oyunu bu ve bu tarz yerlerden uyguna alabilirsiniz.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 5 Ekim 2024 #12 CS Relboron dedi: Steam key olarak kod aliyorsunuz ve Steam hesabiniza giriyorsunuz, oyun sizin oluyor. Birçok oyunu bu ve bu tarz yerlerden uyguna alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim steam hesabıma bir şey olmaz değilmi.
CS Relboron dedi: Steam key olarak kod aliyorsunuz ve Steam hesabiniza giriyorsunuz, oyun sizin oluyor. Birçok oyunu bu ve bu tarz yerlerden uyguna alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim steam hesabıma bir şey olmaz değilmi.
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 5 Ekim 2024 #13 Ben olsam diğer yolları tercih ederdim.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #14 CosmicPaweTR dedi: Selamlar. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa indirme girmesini beklemeli miyim? Eki Görüntüle 2323187 Genişletmek için tıkla... CS Relboron dedi: Buradan satin alin. God of War Satın Al - God of War Steam CD Key Satın Al God of War satın al, efsaneleşmiş evrene adım at. God of War Steam CD Key Kabasakal Online'da. Üye ol, God of War al. kabasakalonline.com Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli indirime giriyor zaten. Kasımın başında bir indirim olması gerek beklemenizi tavsiye ederim. (Biliyorum 1 ay var biraz fazla) Oyun indirimde 360 TL'ye düşüyor.
CosmicPaweTR dedi: Selamlar. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa indirme girmesini beklemeli miyim? Eki Görüntüle 2323187 Genişletmek için tıkla... CS Relboron dedi: Buradan satin alin. God of War Satın Al - God of War Steam CD Key Satın Al God of War satın al, efsaneleşmiş evrene adım at. God of War Steam CD Key Kabasakal Online'da. Üye ol, God of War al. kabasakalonline.com Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli indirime giriyor zaten. Kasımın başında bir indirim olması gerek beklemenizi tavsiye ederim. (Biliyorum 1 ay var biraz fazla) Oyun indirimde 360 TL'ye düşüyor.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #15 CosmicPaweTR dedi: Anladım hocam. Teşekkür ederim Steam hesabıma bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayir hocam. Neden bir şey olsun? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2024
CosmicPaweTR dedi: Anladım hocam. Teşekkür ederim Steam hesabıma bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayir hocam. Neden bir şey olsun?
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 5 Ekim 2024 #16 CS Relboron dedi: Hayir hocam. Neden bir şey olsun? Genişletmek için tıkla... Hiç almadım da hocam bu tarz yerlerden bir şey ondan dolayı.
CS Relboron dedi: Hayir hocam. Neden bir şey olsun? Genişletmek için tıkla... Hiç almadım da hocam bu tarz yerlerden bir şey ondan dolayı.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #17 CosmicPaweTR dedi: Hiç almadım da hocam bu tarz yerlerden bir şey ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bir problem yok. Key alıyorsunuz hocam. Yaygın bir olay bu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2024
CosmicPaweTR dedi: Hiç almadım da hocam bu tarz yerlerden bir şey ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bir problem yok. Key alıyorsunuz hocam. Yaygın bir olay bu.