God of War alınır mı?

Cestak

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games'te oyun 360 TL'ye düşmüş. RDR2 ile fazla kıyaslanan bir oyun. Eski serilerini vesaire de hiç oynamadım, sadece merakımdan bu oyunu almak istiyorum. Eski oyunlarını oynamadığım için almam mantıksız olur mu bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Eski oyunları PS'de var, bilgisayarda yok ve God of War (2018) sürümünü oynasanız sorun olmaz, eksiklik hissetmezsiniz.

Bence alınmaz. 200 liradan fazla vermeyeceğim bir oyun. RDR 2 bunu ikiye katlar. Tabi kendi fikrim bunlar. GoW beni hiç ama hiç memnun etmedi.

Merhaba. Epic Games'te oyun 360 TL'ye düşmüş. RDR2 ile fazla kıyaslanan bir oyun. Eski serilerini vesaire de hiç oynamadım, sadece merakımdan bu oyunu almak istiyorum. Eski oyunlarını oynamadığım için almam mantıksız olur mu bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Kesinlikle GoW (2018) oynamalısın. Şahsen GoW'u, RDR 2'den daha iyi buluyorum.

Eski oyunları PS'de var, bilgisayarda yok ve God of War (2018) sürümünü oynasanız sorun olmaz, eksiklik hissetmezsiniz.
Teşekkürler tavsiyeniz için.

Bence alınmaz. 200 liradan fazla vermeyeceğim bir oyun. RDR 2 bunu ikiye katlar. Tabi kendi fikrim bunlar. GoW beni hiç ama hiç memnun etmedi.
Rdr2 de 200 saatim oldu şuan için bana göre hiçbir oyun rdr nin üzerine koyamaz ama bu oyunu da çok kıyasladıkları için merak ettim

Kesinlikle GoW (2018) oynamalısın. Şahsen GoW'u, RDR 2'den daha iyi buluyorum.
Doğrudur hocam teşekkürler tavsiyeniz için.

Daha
Alınır, taş gibi oyun. Hikaye, anlatısı, sinematik oynanışı, baltanın vuruş hissi, epik dövüşleri... Kesinlikle tecrübe edilmeli.
önce bu tarz oyun oynamadığım için ikilemde kaldım ama sanırım deneyeceğim

Genelde hep rekabetçi oynayan çok nadir hikayeli oynayan biriydim bana çok keyif vermişti hiç sıkılmamıştım oynarken. Şans vermelisin üzmez. Hikayesi, akışı falan çok güzel. Almıştım en kolay moda bir gamepad bağlayıp saatlerce oynuyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı