God of War alınır mı?

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
Kratos God of War falan hakkında hiçbir fikrim yok. Oyunun resimlerine falan bakınca hiç beğeneceğim bir oyuna benzemiyor. RDR 2 almadan önce kovboy oyunu oynamam falan diyordum ama çok sevdim. GoW'da da aynısı olur mu 360TL'ye alınır mı?

Benim kütüphanemde duruyordu oyun bulamıyordum ona rağmen indirmiyordum resimlerden kaynaklı ama en sonunda indirip denedim bunca zaman hata etmişim oyun mükemmel. Ama oynanışı için video izle derim ilk başladığında misafir geliyor biraz sinirlenebilirsin.

Son düzenleme:
Gayet güzel oyun ama oynamadan önce ilk oyunların hikayesine biz göz atın derim bazı göndermeleri falan anlamayabilirsiniz veya geçmişle ilgili sahneleri kaçırabilirsiniz, bitirdikten sonra eğer oynama imkanınız varsa Ragnarok'u da kesinlikle oynayın hocam.

1-2 saatlik God of War eski oyunları belgeseli izleyin ardından alıp oynayın oyun çok iyi. Şimdiden iyi oyun deneyimi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…