uwur08 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 uwur08 dedi: Ucuzken God of War'ı almak istiyorum ama Steam'de de indirime girer gibi düşünüyorum. Steam'de indirim gelir mi yoksa Epic Games'den alayım mı? Genişletmek için tıkla... Ahh ahh keşke alsaymışım şu an oyun 900TL
uwur08 dedi: Ucuzken God of War'ı almak istiyorum ama Steam'de de indirime girer gibi düşünüyorum. Steam'de indirim gelir mi yoksa Epic Games'den alayım mı? Genişletmek için tıkla... Ahh ahh keşke alsaymışım şu an oyun 900TL
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 312 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 uwur08 dedi: Ahh ahh keşke alsaymışım şu an oyun 900TL Genişletmek için tıkla... Al o zaman: God of War PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Edit: Stoklar tükenmiş, gelir umarım.
uwur08 dedi: Ahh ahh keşke alsaymışım şu an oyun 900TL Genişletmek için tıkla... Al o zaman: God of War PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Edit: Stoklar tükenmiş, gelir umarım.