God of War Epic Games'ten alınınca sorun yaratır mı?

MrSenator

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-11400f rtx3060ti 1x16gb ram
Meslek
Öğrenci
Deneyen insanlara soruyorum. Oyunda sıkıntı yaşadınız mı? Demek istediğim GOW PC portu sıkıntısız bir oyun(varsa da ben bilmiyorum araştırdım sadece) ama Epic Games yüzünden sıkıntı çıkardı mı oyun size?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyen insanlara soruyorum. Oyunda sıkıntı yaşadınız mı? Demek istediğim GoW PC portu sıkıntısız bir oyun(varsa da ben bilmiyorum araştırdım sadece) ama Epic Games yüzünden sıkıntı çıkardı mı oyun size?

Denemedim ama bir şey olacağını sanmıyorum oyun ile platformlar farklı şeyler en fazla belki şu etkileyebilir Epic Games'in Steam'den daha fazla RAM, CPU kullanması gibi gibi.

Deneyen insanlara soruyorum. Oyunda sıkıntı yaşadınız mı? Demek istediğim GoW PC portu sıkıntısız bir oyun(varsa da ben bilmiyorum araştırdım sadece) ama Epic Games yüzünden sıkıntı çıkardı mı oyun size?

Bir şey olmaz gibi ama bu son olaylardan sonra artık ben güvenememeye başladım Epic Games'e.

Steam'de indirimde zaten God of War oradan alın benim önceden Epic hesabım vardı telefonum gitti kaybettim geri alamadım ama Steam hesabımı geri aldım Steam'den oyun almanızı öneririm bana Epic'ten almak saçma geliyor.

Epic Games niye sıkıntı çıkarsın abi, senelerce Online GTA oynadım sıkıntı yapmadı, offline AAA oyunda niye sıkıntı yapsın.

Çevreden diyebilirim. Steam gibi stabil çalışmaması, oyun oynarken sorun çıkarması. Vb.

Epic Games ile ilgili bir sorun olamaz adamlar sadece aracı görevi görüyor.
Ama şöyle bir durumda söz konusu hesabınıza olurda bir şey olursa 2FA kodunuzu aldığınız epostayı kaybetmeniz gibi bir durum veya başka bir durumda Steam gibi bir platform daha çok yardım eder ama gördüğüm kadarıyla Epic hiç ilgilenmiyor bizim sorunumuz değil diyor geçiyor.

Çevreden diyebilirim. Steam gibi stabil çalışmaması, oyun oynarken sorun çıkarması. Vb.
Ne çevresi hocam? Alakası yok. Stabilitesi sadece mağazada oyun ararken sayfayı ileri geri yapıyorsun orada kasıyor. Oyuna etkisi yok. Saçma sapan hurafelere inanmayın. Sene olmuş 2023...

Afedersiniz de hesap bilgilerinizi kaybederseniz (2FA) o sizin sorununuz. Benim de discord sunucum gitti adamlar yardımcı olmadı. Suçlu ben miyim discord mu?
Boş yorumlar bence.. Nerede daha ucuz ise oradan alın.

Epic Games ile ilgili bir sorun olamaz adamlar sadece aracı görevi görüyor.
Ama şöyle bir durumda söz konusu hesabınıza olurda bir şey olursa 2FA kodunuzu aldığınız epostayı kaybetmeniz gibi bir durum veya başka bir durumda Steam gibi bir platform daha çok yardım eder ama gördüğüm kadarıyla Epic hiç ilgilenmiyor bizim sorunumuz değil diyor geçiyor.

Epic'den parayla oyun alınmamalı söylediğiniz sorun benim başıma geldi Steam ilgilendi Epic hiçbir şey yapmadı neyse ki Epic'ten aldığım oyun Ubisoft'a bağlı bir oyundu o yüzden Ubisoft üzerinden oynayabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı