God of War mı Assassin's Creed Ezio Auditore pack mi alınmalı?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 200 liram var. God of War mı almalıyım yoksa Ezio pack mi? ikisini de bitirdim. Tekrar başlamak için soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Peki God of War zam yer mi? Ne zaman indirime girer?
Zam konusunu bilemem ama yeme ihtimali olan oyunlardan. En son 30 Mart'ta indirimdeymiş, mayıs ayında girebilir eğer girmezse yaz indirimlerinde kesin girer. etail gibi sitelerde 145 TL'ye düşüyordu oradan alabilirsiniz daha ucuza gelir. Zaten konusu açılır indirime girince indirim köşesini takipte kalın.

Zam konusunu bilemem ama yeme ihtimali olan oyunlardan. En son 30 Mart'ta indirimdeymiş, Mayıs ayında girebilir eğer girmezse yaz indirimlerinde kesin girer. Etail gibi sitelerde 145 TL'ye düşüyordu oradan alabilirsiniz daha ucuza gelir. Zaten konusu açılır indirime girince indirim köşesini takipte kalın.

Teşekkür ederim.

Zam konusunu bilemem ama yeme ihtimali olan oyunlardan. En son 30 Mart'ta indirimdeymiş, mayıs ayında girebilir eğer girmezse yaz indirimlerinde kesin girer. etail gibi sitelerde 145 TL'ye düşüyordu oradan alabilirsiniz daha ucuza gelir. Zaten konusu açılır indirime girince indirim köşesini takipte kalın.
Şuan indirimdeymis ama kupon bulamadım kuponu nereden bulabilirim acaba

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı