God of War mi Battlefield 1 mi?

BeReKe

Femtopat
Daha fazla  
God of War mi Battlefield 1 mi daha çok seviliyor?

God of War daha çok seviliyordur. Benim tercihim Battlefield.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Battlefield. God of War tarzı oyunlardan, filmlerden nefret ederim.

God of War mi Battlefield 1 mi daha çok seviliyor?
Online oyun mu vs hikayeli oyun mu gibi olmuş bu. BF'yi sadece hikayesini oynayıp salacaksanız GOW derim ama Online oynayacaksanız hem daha ucuz hemde ucu açık oluyor. Sizin tercihiniz.

Bu keyfi bir durum bazı insanlar God of War sever bazıları Battlefield tercih meselesi ben mesela Battlefield çok severim.

Eğer ben osmanlıcılık yapacağım diyorsanız BF1 ama eğer böyle chill hikayeli oyun arıyorsanız God of War tabii ki de.

Osmancılık değil Battlefield zaten Osmanlı olmasa bile en iyi Battlefield oyunlarından biri.
Eğer ben osmanlıcılık yapacağım diyorsanız BF1 ama eğer böyle chill hikayeli oyun arıyorsanız God of War tabii ki de.

Hikaye için oynanacaksa God of War ancak ben sağlam oynarım şöyle 200 300 400 saatleri Online'de vururum dersen Battlefield (Battlefield hikayesi için değmez)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…