God of War mı, RDR 2 mi?

Hangisi sizce? Siz olsanız hangisini oynardınız?

Ben RDR2 diyorum. Hikayesi beni benden aldı, oynanış mekaniklerine bayıldım. En başta çok sıkıcıydı, hay bu oyunu alan kafamı derken hikaye ilerledikçe oyun bitmesin diye dua ediyordum. God of War (2018)'i çok sevemedim, kavga mekanikleri çok güzel, vurdun mu vurduğunu hissettiriyor sana, ancak çok fazla quiz var ve oyun döngüde gibi hissettirdi en azından bana. Yani çok oynayamadım, bu sebeptende eleştiri yapmam yanlış olur farkındayım ancak bir bilmece var onu yapıyorsun adam dövüyorsun bilmece yapıyorsun adam dövüyorsun en azından şu anlık böyle ve balık hafızalı ve amip zekalı olan ben bu oyunu sevemedim.
Keşke diyorum RDR2 işgücünün yarısını Online'a kaydırmasaymış, o zaman neler olurdu merak ediyorum, şu haliyle bile çok iyi olan bir oyun ancak sonlara doğru oyunu yetiştirmeye çalıştıkları belli oluyor, acele ilerliyor çünkü. Bu arada Online'a sadece bir kez girdim, sarmadı. Zaten hile vardı patlatıp duruyordu beni ve ayrıca ikide bir trelawny, strange man görünümlü bir adam ışınlanıp selam veriyordu. Geri selam verirsem onurum fulleniyordu, el hareketi çekersem 0'a iniyordu ve herif beni kurşuna diziyordu. Değişik bir tip, ne olduğunu çözemedim.

İkisi de tam bir başyapıt. Oynadığım en iyi oyunlardan ikisi de. RDR 2 ana görevlerin çizgiselliği dışında açık dünya da daha geniş alanlarda oynadığınız bir oyun. Keşfederek geze geze oynayacağınız bir oyun. İkisi de anlatmak istediği hikayeyi çok iyi anlatıyor hikaye sunumunda neredeyse kusursuzlar. Oynanış tarafında GoW bariz önde. RDR 2’de kaliteli yan görevleri karakterleri atmosferiyle büyüleyen bir oyun. GoW daha çizgisel koridor mantığında ilerleyen bir oyun. Açık geniş alanları da var ama bir RDR 2 kadar değil. Aksiyon’un gittikçe gelişip piyasanın en iyi aksiyonlarından biri haline gelmesiyle ben şahsen GoW’u daha çok beğenmiştim. Size hangisi daha çok hitap ediyorsa onu alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı