spaghettisosu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
- Meslek
- Öğrencilik...
Hangisi sizce? Siz olsanız hangisini oynardınız?
Ben RDR2 diyorum. Hikayesi beni benden aldı, oynanış mekaniklerine bayıldım. En başta çok sıkıcıydı, hay bu oyunu alan kafamı derken hikaye ilerledikçe oyun bitmesin diye dua ediyordum. God of War (2018)'i çok sevemedim, kavga mekanikleri çok güzel, vurdun mu vurduğunu hissettiriyor sana, ancak çok fazla quiz var ve oyun döngüde gibi hissettirdi en azından bana. Yani çok oynayamadım, bu sebeptende eleştiri yapmam yanlış olur farkındayım ancak bir bilmece var onu yapıyorsun adam dövüyorsun bilmece yapıyorsun adam dövüyorsun en azından şu anlık böyle ve balık hafızalı ve amip zekalı olan ben bu oyunu sevemedim.
Keşke diyorum RDR2 işgücünün yarısını Online'a kaydırmasaymış, o zaman neler olurdu merak ediyorum, şu haliyle bile çok iyi olan bir oyun ancak sonlara doğru oyunu yetiştirmeye çalıştıkları belli oluyor, acele ilerliyor çünkü. Bu arada Online'a sadece bir kez girdim, sarmadı. Zaten hile vardı patlatıp duruyordu beni ve ayrıca ikide bir trelawny, strange man görünümlü bir adam ışınlanıp selam veriyordu. Geri selam verirsem onurum fulleniyordu, el hareketi çekersem 0'a iniyordu ve herif beni kurşuna diziyordu. Değişik bir tip, ne olduğunu çözemedim.