God of War nasıl kırıldı?

Ya kardeşim anladık korsan kötü de sadece ekran da göreceğim bir şey için 370 TL vermek de aşırı fazla ben 370 TL nereden bulayım oyun için böbreğimizi mi satalım tamam korsana karşıyızda farkındasınız değil mi TR deyiz daha yemek alacak parayı zor buluyoruz.
Biri yardım etsin oyunu deli gibi oynamak istiyorum oyun indir clubdan indirsem virüs çıkar mı veya oradan indiren var mı tarama yapan falan.
İnsan hep alamadığı ulaşılmaz gördüğü şeyi gözünde büyütür. Bende öyleydim hepimiz Korsan oyun oynadık.

Ancak şuan 27 yaşındayım oyuna verecek 370 liram şuan var. Ancak vermiyorum. Epic verdiği oyunlar (ücretsiz) dan daha 1 tanesini oynamadım. Aralık sonu cyber punk, valhalla vs her oyunu aldım
Ps4 te 40tl ye indirimde god of war almıştım. Ps5 teyim 1 kez açmadım. Zamanım yok. Pandemi geldi oyundan bıktım.
200tl ye aldığım far cry 6 (oyun vasat!) bitiremiyorum artık oyun oynamak eziyet. 5 kez witcher 3 bitirdim. Rdr2 yarısındayım bitirmeye çalışıyorum.

Bi yaşa gelince oyun alabiliyor ancak oyundan keyif alacak halin olmuyor (ve zamanın)

Ps kütüphanede ps plus dahil 150 oyun vardır.

Steam ve epic, unisoft. Oturup God of war hikayesini (1. Oyun) ancak izledim... Anlamadığım oyun zevk vermez bana.

Çok oyun var çok. Zaman yok. 850 tl vermem. Ben indirimde alıyorum zaten kütüphane de oyun dolu. Xbox game pass var her ay 45 ödüyorum oturup crysis 2 başlamadım bile. Ben çocukken crysis açan pc almak cidden zordu. (şuanda zor ne yazık ki). Bir zevki ve bulunmazlığı vardı.

Ben ac valhalla yı çok Ucuz hatta dolarla bakarsan bedavaya aldım epic gamesden..

Rdr2 indirimde ultimate sürüm ilk ucuza aldım ps'e.

Doğru özellikle konsolda oyunlar çok pahalı. Far cry 6 en güzel örneğidir...

Ancak yinede korsan yanlış. Emek hırsızlığı. Hayat böyle. Cocukken gençken oyun keyif verir ama paran pc'n yoktur (benimde yoktu) büyürsün almak kolay gelir vaktin ve enerjin kalmaz.

İnş dolar düşer de oyunlar gerçekten ucuzlar.
Çıkan oynu 3 sene sonra oynamak insana hiç bir şey kaybettirmez bunu unutmamak lazım. Özellikle single player oyun için konuşuyorum
 
İnsan hep alamadığı ulaşılmaz gördüğü şeyi gözünde büyütür. Bende öyleydim hepimiz korsan oyun oynadık.

Ancak şu an 27 yaşındayım oyuna verecek 370 liram şu an var. Ancak vermiyorum. Epic verdiği oyunlar (ücretsiz)dan daha 1 tanesini oynamadım. Aralık sonu Cyberpunk, Valhalla vs her oyunu aldım.
PS4'te 40TL'ye indirimde God of War almıştım. PS5 teyim 1 kez açmadım. Zamanım yok. Pandemi geldi oyundan bıktım.
200TL'ye aldığım Far Cry 6 (oyun vasat!) bitiremiyorum artık oyun oynamak eziyet. 5 kez Witcher 3 bitirdim. RDR2 yarısındayım bitirmeye çalışıyorum.

Bir yaşa gelince oyun alabiliyor ancak oyundan keyif alacak halin olmuyor (ve zamanın)

PS kütüphanede PS Plus dahil 150 oyun vardır.

Steam ve Epic, unisoft. Oturup God of War hikayesini (1. oyun) ancak izledim... Anlamadığım oyun zevk vermez bana.

Çok oyun var çok. Zaman yok. 850 TL vermem. Ben indirimde alıyorum zaten kütüphane de oyun dolu. Xbox Game Pass var her ay 45 ödüyorum oturup Crysis 2 başlamadım bile. Ben çocukken Crysis açan PC almak cidden zordu. (şu anda zor ne yazık ki). Bir zevki ve bulunmazlığı vardı.

Ben AC Valhalla'yı çok ucuz hatta dolarla bakarsan bedavaya aldım Epic Games'den.

RDR2 indirimde Ultimate sürüm ilk ucuza aldım PS'e.

Doğru özellikle konsolda oyunlar çok pahalı. Far Cry 6 en güzel örneğidir...

Ancak yine de korsan yanlış. Emek hırsızlığı. Hayat böyle. Çocukken gençken oyun keyif verir ama paran PC'n yoktur (benim de yoktu) büyürsün almak kolay gelir vaktin ve enerjin kalmaz.

İnş dolar düşer de oyunlar gerçekten ucuzlar.
Çıkan oynu 3 sene sonra oynamak insana hiçbir şey kaybettirmez bunu unutmamak lazım. Özellikle Single Player oyun için konuşuyorum.

Ya tamam haklısında bende hala zevk alabiliyorken oynamak istiyorum büyüyüp iş bulduktan sonra para bulsam bile zamanı nereden bulacağım 16 yaşındayım direksiyon seti almak istedim aylardır para biriktiriyorum daha yetmedi en az 3 ay daha biriktirmek lazım büyüdükten sonra ne anlamı var zaten 16 ya geldim kaldı 6 sene hatta 4 sene gelecek senede oynayamam üniversite sınavına 2 sene kaldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı