God of War ön yükleme açıldı

Birazcık konu dışı olacak fakat Develerium'a ulaşmam gerekiyordu, @DaTTeBayoTheFrog hocam ilaçlama ekibi odayı dezenfekte ederken bilgisayarımada sıkmışlar, haliyle bilgisayar açıktı o yüzden yandı, neyse işte tamir ettim bir şekilde, cevap veremedim uzun zamandır kusuruma bakma ya, ayrıca şanslıydım ki sadece işlemci yanmış, sistem kısa devreyi fark edip kendini kapatınca diğer donanımlar hasar görmemiş, sadece aynı işlemcinin yedeğini taktım çalıştırdım çalıştı yani.
 
Son düzenleme:
@MustafaİRen
En son karantina altındaydınız sanırım. Karantina bittiği için mi ilaçlama yapıldı?

Evet, sistemin kısa devre kontrol eden, ve öyle durumda sistemi kapatan bir aygıt üzerine takılı olmasaydı komple anakart yanmıştı, ve diğer donanımlar, ayrıca bir zararı daha var, HDD'nin yarısı silinmiş sistem taa 2017 senesindeki formatıma atmış kendisini. :D
 
Grafikleri gerçekten çok iyi, PS4'te hiç deneyimlemedim ancak film gibi. Optimizasyon'da çok başarılı geldi bana. 3070 Ti ile 2K Ultra'da 90-100 FPS DLSS kapalı iken.
IMG_20220115_053839.jpg
 
@Matteach
Denemek için RTX2070 Super ile açtım ama FPS yükselmedi. Performans moduna bile getirdim ama değişen bir şey olmadı. FSR performans ayarında grafikler yağlı boya resim gibi görünüyordu.
@wthn
RTX 3070 Tİ bir zahmet oynatsın. Dediğiniz gibi grafikler çok güzel. Durup manzaraya baktığım nadir oyunlardan. 2K değil 1080P çözünürlükte oynadığım halde.
Benim ekran kartı kullanımı düşüktü. %80 üstü kullanım görmedim. Darboğaz olduğunu sanmıyorum.
 
Bu arada daha fazla FPS'i Digital Foundry'ın videosundaki optimize edilmiş ayarlarla alabilirsiniz. Bu bahsettiğim ve linkini aşağıda bıraktığım videonun tavsiye edilen optimize edilmiş ayarlarıyla 1440p çözünürlüğünde DLDSR yani yenilenmiş DSR seçeneği sayesinde test ettim çözünürlük daha da yüksek olmasına rağmen FPS'nin yer yer 90'ları gördüğünü farkettim oynarken:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı