God of War PC Sürümü Resmen Duyuruldu

Oyunun fiyatına laf edenler cidden komiksiniz. Zaten uzun zamandır 300 TL aşağısına adam gibi oyun alınamıyor. Bütün oyunlar ucuz, sadece GOW pahalıymış gibi yorum yapıyorsunuz. Saçma sapan oyunlara 400 TL fiyat çekiyorlar. Baş yapıt olan bir oyuna verin de değsin bari. RDR2'de çıktığı zaman 300 TL'lerden aşağı değildi. Hala da Steam üzerinde 300 TL zaten. O da 2018'de çıktı hatırlatırım. Ayrıca döviz kurunun ne hale geldiğinden haberiniz yokmuş gibi ucuz oyun beklemeyin artık. Günümüz şartlarına göre beklendik bir fiyat. Normal fiyatlandırma yapsalar 500 TL'yi geçecek. Bir de öyle düşünün. Bizi bu duruma getirenlere siteminizi edin, fiyatlandırma yapanlara değil. Onlar için 50 dolar çerez parası.

Optimize sorunu olacağını düşünmüyorum. Grafikleri göründüğü kadar abartı değil. PS4 çok rahat stabil bir şekilde oynatıyordu. Sırf PC'de 100+ FPS oynayabilmek için tekrar alacağım. Konsolda pek tadını alamamıştım. Sevindirici bir haber oldu. En son çıkan Days Gone mükkemmel bir optimizeye sahipti. GOW'da öyle olacaktır.
 
HL2 Remastered haberininin güvenirliği arttı.
Bence artmadı. Abuk subuk bir sürü oyun vardı orda. God Of War'un GeForce NOW sayfasının hazırlanmış olması insanları umutlandırmıştı geliyor diye. HL2 Remastered'ın bir sayfası falan da yoktu. İsim olarak vardı sadece.
 
Fiyat fazla geldi bana sadece. Oyun fiyatları çok yükseldi son zamanlarda. Adamlar özel fiyatlandırma bile yapsalar ucuza oyun çıkamıyor artık. Onun dışında gerçekten güzel haber. 3 senedir oynamamışız, 1 yıl daha oynamaz indirimde alırız hiç yoktan. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı