God of War (PC) tavsiye eder misiniz?

Daryl1dx

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
2.930
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Daha önce YouTube üzerinde izlediğim seri, maalesef konsol sahibi olmadığım için oynayamadım. Şu an çok özeniyorum oynamaya :D ama bir yandan da "ya PC kaldırmazsa" diye korkuyorum :D Sizce alınmalı mı? Sistemim yeterli mi acaba?

• NVIDIA GTX 1650
• Intel i5 9300H
• DDR4 16 GB RAM
(Lenovo Ideapad L340)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10750H işlemci, GTX 1650 ekran kartı ve 16GB RAM ile "Orjinal" ayarlarda kasma dahi olmadan oynatıyor. Sizin sistemden işlemci farkı var ama bu oyunda çok sıkıntı olmaz, sizin işlemci yeterli olur.

Tavsiye ediyor muyum? Kesinlikle evet.
 
Youtube'dan sistem özelliklerinizi yazarak az çok fikir edinebilirsiniz videolardan. Oynamak istediğiniz oyunun videolarını izlemeyin bence. Ben oynamak istediğim oyunun trailer'ını bile izlemem. İlerde kesin oynayacağımı biliyorum bir de başkasının deneyimi bana neden zevk versin oyunu kendiniz oynayınca zevk alırsınız başkası oynayınca değil.
 
Elbette tavsiye ederim. Day 1 Update ile optimizasyonu büyük ölçüde düzeltmişler. 2 günde 13 saat oynadım oyunu. İşlemcim 10300H, ekran kartımız aynı ama bende 8 GB RAM var gene de 45-50+ FPS alıyorum default ayalarda.
 
Çok teşekkür ederim hocam. Maaşı alır almaz direkt satın alıp oynayacağım. Dediğim gibi, daha önceden Youtube üzerinden biraz izlemiştim çok sevmiştim. Daha sonra işte ileride belki kısmet olur da oynarım diye bırakmıştım izlemeyi :D Şuan için tek korkum sistemimin yetip yetmemesi idi. Çok fazla grafik takıntım yok (tabi piksel piksel olmaması dışında :D).
 
Playstation'da 80 liraya alıp oynadım. Çok güzel bir oyun kesinlikle tavsiye ederim ama, 320 liraya değer mi... Bence değmez (hiçbir oyun), ama mevcut fiyatlara bakınca zaten genel olarak bu civarda olduğu, hatta nispeten daha ucuz bile olduğu için eğer alabiliyorsanız alın bence, güzeldir.
 

Geri
Yukarı