TakatimKalmadı
Decipat
Daha fazla
2018 God Of War'dan kat kat kötü bir oyun, normal. 2018 GOW'un da 94 olduğunu göz önünde bulundurursam fazla bile.
Bence puanları çok takmayın oyunlar kişisel deneyimlerdir.o doğru ama 90 lara çıkan çok oyun var elden ring karşısında hakkı yenilmiş bir oyun
İşte bakın burada kişisel deneyimler giriyor ortaya. Ki zaten bir oyunu Metacritic puanına göre oynuyorsanız bir problem var demektir.haterda olabilir xboxa çıkmadığı için rdr 2 ayrı ama god of war ragnarok kapağından bile 10/10 luk bir oyun
bence o kadarda dediğin kadar kötü değil normalde 7 tane diyar var 7 side eh işte yani 2 diyar tarafından sömürülmüş ama god of war ragnarokta 9 diyarada erişebiliriz2018 God Of War'dan kat kat kötü bir oyun, normal.
Hangi yönüyle daha kötü?2018 God Of War'dan kat kat kötü bir oyun, normal. 2018 GOW'un da 94 olduğunu göz önünde bulundurursam fazla bile.
Hangi yönüyle daha kötü?
Kratosun ölecek olması gibi oynayıcıya arada bir belirtiyolardı belirli duvarlarda olsun konuşmalarda olsun bir o yanını klişe buldum o da ragnarökün yanı diye pek takmadım oynamak nasip olmadı ama izlediğim kadarıyla o kısmı biraz klişeydi kratos ölcek atreus olarak devam etcekmişiz gibi haber veriyordu konuşmalar.
Bence de orası klişeydi ama kratos kolay kolay ölmez o yüzden daha güzel bir şeyde ölmeli.
Önceki oyunda Atreus'un tanrı olduğunu öğrenmesinden sonra oyuncu olarak Atreus'a 1-2 saatlik bir sekans boyunca gıcık olmuştuk, bir sebebi olduğu için gayet katlanılabilir ve anlaşılabilir bir sekanstı. Bu oyunda ise oyunun başından beri Atreus gıcık bir tavır takınmış. Oyuncu olarak bence bu katlanılabilir bir şey değil. Özellikle de Kratos'un küçücük çocuğa söz geçiremediğini görmek hiç katlanılabilir bir şey değil. Tek eliyle başını gövdesinden ayıracağı boyutta çocuk gelmiş Titanları katleden adama "Kes." diyor, Kratos da "Konuşmana dikkat et." demek ile yetiniyor.Hangi yönüyle daha kötü?
Hocam hangi kısımdan bahsediyorsunuz? Tam olarak hatırlayamadım da.Kratosun ölecek olması gibi oynayıcıya arada bir belirtiyolardı belirli duvarlarda olsun konuşmalarda olsun bir o yanını klişe buldum o da ragnarökün yanı diye pek takmadım oynamak nasip olmadı ama izlediğim kadarıyla o kısmı biraz klişeydi kratos ölcek atreus olarak devam etcekmişiz gibi haber veriyordu konuşmalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.