God of War: Ragnarök ne zaman indirime girer?

Makaleler
3
Henüz oyun yeni çıktı, indirime gireceğini pek sanmıyorum ama sizin bir tahmininiz var mı? Yakın zamanda olası indirime ne zaman girer sizce?

İlkbahar döneminde girer bence hocam. Yaza kadar bekleneceğini sanmıyorum.

Henüz oyun yeni çıktı, indirime gireceğini pek sanmıyorum ama sizin bir tahmininiz var mı? Yakın zamanda olası indirime ne zaman girer sizce?
Varsa Playstation'ı olan arkadaşın ortak girmenizi tavsiye ederim. 3 arkadaş satın aldık, kişi başı 230 küsüre gelmişti.

İndirime yazın girer girmesine de o zamana kadar zam da gelir.

Varsa Playstation'ı olan arkadaşın ortak girmenizi tavsiye ederim. 3 arkadaş satın aldık, kişi başı 230 küsüre gelmişti.
O şekilde alınca kardeşlik yaparak oynanıyor değil mi?

Bir de atıyorum ben oyunda ilerleme kaydettim, sonradan oyuna giren biri benim kaydım üzerinden mi oyuna devam ediyor yoksa kendisi nerede kaldıysa mı?

O şekilde alınca kardeşlik yaparak oynanıyor değil mi?

Bir de atıyorum ben oyunda ilerleme kaydettim, sonradan oyuna giren biri benim kaydım üzerinden mi oyuna devam ediyor yoksa kendisi nerede kaldıysa mı?
Ragnarök arkadaşının hesabına alındı diyelim. Yapman gereken tek şey onun hesabına girip indir tuşuna basmak. Oyun indikten sonra da bir daha onun hesabına girmeye gerek kalmıyor. Onun save'i sende gözükmüyor. Yani save karışması gibi bir durum yok. Kendi hesabına almış gibi kupalarını da kazanıyorsun. Sadece oyun tek hesapta duruyor. Eğer oyun senin hesabına alındıysa arkadaşın bu işlemleri uyguluyor. Sen bir şey yapmıyorsun.

Bu olay sadece oyunlarda değil Ps plus, Ea'nin gamepass sistemi türevi şeylerde de çalışıyor. Sony destekli zaten. İnternette bir sürü "Playstation Kardeşliği" hakkında video var. Ufak bir baksan kafana yatar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…