Sürprizbozan İnceleme God of War: Ragnarök

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam ben de almayı düşünüyorum tam fiyata alınır mı sizce? Ayrıca sizce GoW 2018 mi daha iyi bu oyun mu?

Aynı oyun 2018 le ben aldım GoW Ragnarok'ı pişmanım.

Eğer PS için diyorsanız bence indirim bekleyin ama PC'ye çıkıyor onun için alacağım diyorsanız 1600 TL sanırım kesinlikle değer o fiyata diğer soruya bakarsak bu oyun bence daha iyi hikaye anlatımı grafikleri oynanışı çok çok harika cidden 2018'den daha iyi benim için.

Evet aklıma çok şey gelmedi kısa oldu farkındayım.

Kısa olduğu için ekleme yapmam gerek.

1.boss savaşları.
Bence boss savaslari yetersiz kalmış ama çok da düşük değil çok iconic boss savaslari var ama bazıları daha iconic olsa ve biraz daha fazla olsa iyi olurdu.

2. hikaye anlatımı.

Cidden mükemmel sıkmayan bir hikaye anlatımı var sinematikler çok güzel ilgi çekici olmuş.

3. vuruş hissiyatı.

Cidden oynadığım en iyi vurus hissiyatı olan GoW 3 silah seçeneği ile harika olmuş cidden hepsinede harika özellikler eklenmiş (ismini unuttum L1 r1 gibi ya da art arda R1 r2 yapınca yaptığı vuruşlar gibi)

4.sinematige geçiş.

İlginç bir madde oldu ama oynanışdan sinematige geçerken siyah ekran girmemesi disinda çok da güzel geçiyor.

Cidden parasına değecek harika bir oyun.

Parasına değecek bir oyun değil 6 saat oynadım pişmanım GoW 2018 le aynı hemen hemen her şey yayıncılar ve oyunu inceleyen siteler abartır ıgn 10/10 puan vermiş saçmalık ederi anca 8/10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı