God of War: Ragnarok alınır mı?

ege20

Decipat
Daha fazla  
God of War 1'i oynamadım ama Ragnarok ile aynı görünüyor. Şu an indirimde alınır mı? 1'i de oynayacağım aldım ama listemde. Fragmanlardan izlediğim kadarıyla oynanışı biraz sıkıcı duruyor ama GoW 1 için de geçerli bu aslında çok fazla kişiden izlemesi değil oynaması keyifli lafını duyunca bir düşünmedim değil.

God of War 1'i oynamadım ama Ragnarok ile aynı görünüyor. Şu an indirimde alınır mı? 1'i de oynayacağım aldım ama listemde. Fragmanlardan izlediğim kadarıyla oynanışı biraz sıkıcı duruyor ama GoW 1 için de geçerli bu aslında çok fazla kişiden izlemesi değil oynaması keyifli lafını duyunca bir düşünmedim değil.

Oynanış sıkıcı değil. Ayrıca Ragnarok hikayesini anlamak için ilk oyunu oynaman lazım.

İndirimde olduğu için ve GoW seviyorsanız alınır. Tabii Ragnarok'tan önce GoW 1'i oynayın derim.

Oynanış sıkıcı değil. Ayrıca Ragnarok hikayesini anlamak için ilk oyunu oynaman lazım.
Oynayacağım zaten ama sizce videosunu izleyince bayan ama oyunu oynayınca keyif veren bir oyun mu? (GoW 1 dahil) Videosu derken fragmandaki oynanış videoları beni gaza getirmiyor normal bir şey mi bilmem çünkü oyun bu kadar övülüyorsa hiçbir şey gösterilmiyodur. Video dediğim bu spoiler yememek için izlemiyorum.

Son düzenleme:
Oynayacağım zaten ama sizce videosunu izleyince bayan ama oyunu oynayınca keyif veren bir oyun mu? (GoW 1 dahil) Videosu derken fragmandaki oynanış videoları beni gaza getirmiyor normal bir şey mi bilmem çünkü oyun bu kadar övülüyorsa hiçbir şey gösterilmiyordur. Video dediğim bu spoiler yememek için izlemiyorum.

Bana videolar da gayet güzel geldiği için bir şey diyemiyorum. Bana göre kesinlikle oynanışı çok eğlenceli bir oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı