Nefha Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Yeni gelecek olan 19 Aralık'taki Steam kış indirimlerinde God of War: Ragnarok indirime girecek mi dostlar? Çok merak ettim de, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Yeni gelecek olan 19 Aralık'taki Steam kış indirimlerinde God of War: Ragnarok indirime girecek mi dostlar? Çok merak ettim de, bilen var mı?
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Bu konu hakkında kimse kesin bir şey söyleyemez sadece tahminler yapılabilir asla kesin bir şey öğrenemezsiniz indirimden önce.
Bu konu hakkında kimse kesin bir şey söyleyemez sadece tahminler yapılabilir asla kesin bir şey öğrenemezsiniz indirimden önce.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 Nefha dedi: Yeni gelecek olan 19 Aralık'taki Steam kış indirimlerinde God of War: Ragnarok indirime girecek mi dostlar? Çok merak ettim de, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Belli olmuyor ama bence indirim yüzde 20-30 arası olacaktır.
Nefha dedi: Yeni gelecek olan 19 Aralık'taki Steam kış indirimlerinde God of War: Ragnarok indirime girecek mi dostlar? Çok merak ettim de, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Belli olmuyor ama bence indirim yüzde 20-30 arası olacaktır.