God of War: Ragnarok PC'de Dualsense görmüyor

aiwex

Centipat
Daha fazla  
DualSenseX'i denedim çalışıyor fakat hapticler ve triggerlar çalışmıyor ve Xbox simgeleri var.
Ekstra bir program kullanmadan oynamanın bir yolu var mı?

Kablolu kullanımda, steaminput,dsx olmadan haptic ve triggerın çalışması lazım.
1762616008185.png

Son düzenleme:
Pspc_sdk sorunu olabilir, ama girerken hata almalıydınız. Pspc_sdk sorununu arayın bir internette deneyin çözümler derdinizi çözecek mi bakın isterseniz.
DualSense'in Firmware'ini de bir güncelleyin eğer güncellemediyseniz.

Dediklerinizi yaptım yine algılamıyor.

Chrome bazlı bir tarayıcıda kolu aşağıdaki gibi mi görüyorsunuz?

1762619151454.png

Sahte olduğunu düşünmeye başladım, gerçi firmware güncelleyemezdiniz herhalde sahte olsa.
Kablolu şekilde bağlayınca çalışması lazım, daha geçen ay ekstra hiç bir şey yapmadan Death Stranding Director's Cut'ı oynanıp bitirdim Dualsense'in tüm özellikleri çalışıyordu. Pek Dualsense özelliği içeren oyunu PC'de oynamadım fakat geçmişte aynı şekilde PC'de kabloyla bağlayarak, Hogwarts Legacy,Ghostwire: Tokyo,Granblue Fantasy: Relink, Returnal'ı oynadım, Dualsense'e özgü özellikler çalışıyordu.
DSX kurmadan önce denediniz mi kabloyla? DSX hiç kullanmadım, belki bir driver falan kuruyor ve çakışıyordur.

Chrome bazlı bir tarayıcıda kolu aşağıdaki gibi mi görüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2600612

Sahte olduğunu düşünmeye başladım, gerçi Firmware güncelleyemezdiniz herhalde sahte olsa.
Kablolu şekilde bağlayınca çalışması lazım, daha geçen ay ekstra hiçbir şey yapmadan Death Stranding director's Cut'ı oynanıp bitirdim DualSense'in tüm özellikleri çalışıyordu. Pek DualSense özelliği içeren oyunu PC'de oynamadım fakat geçmişte aynı şekilde PC'de kabloyla bağlayarak, Hogwarts Legacy, ghostwire: Tokyo, granblue fantasy: Relink, Returnal'ı oynadım, DualSense'e özgü özellikler çalışıyordu.
DSX kurmadan önce denediniz mi kabloyla? DSX hiç kullanmadım, belki bir driver falan kuruyor ve çakışıyordur.

Last of Us part1 ve 2 Silent Hill 2 ve Call of Duty oynadım ve bu oyunları algılıyordu.
Sorun DSX ile ilgili değil oyunla ilgili şu anda Spider-Man Miles Morales oynuyorum ve çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı