Kablolu kullanımda, steaminput, DSX olmadan haptic ve triggerın çalışması lazım.
Eki Görüntüle 2600580
PSPC_SDK sorunu olabilir, ama girerken hata almalıydınız. PSPC_SDK sorununu arayın bir internette deneyin çözümler derdinizi çözecek mi bakın isterseniz.Kablolu kullanıyorum ve oyun kolu algılamıyor.
Pspc_sdk sorunu olabilir, ama girerken hata almalıydınız. Pspc_sdk sorununu arayın bir internette deneyin çözümler derdinizi çözecek mi bakın isterseniz.
DualSense'in Firmware'ini de bir güncelleyin eğer güncellemediyseniz.
Chrome bazlı bir tarayıcıda kolu aşağıdaki gibi mi görüyorsunuz?
Hardware Tester
hardwaretester.com
Eki Görüntüle 2600612
Sahte olduğunu düşünmeye başladım, gerçi Firmware güncelleyemezdiniz herhalde sahte olsa.
Kablolu şekilde bağlayınca çalışması lazım, daha geçen ay ekstra hiçbir şey yapmadan Death Stranding director's Cut'ı oynanıp bitirdim DualSense'in tüm özellikleri çalışıyordu. Pek DualSense özelliği içeren oyunu PC'de oynamadım fakat geçmişte aynı şekilde PC'de kabloyla bağlayarak, Hogwarts Legacy, ghostwire: Tokyo, granblue fantasy: Relink, Returnal'ı oynadım, DualSense'e özgü özellikler çalışıyordu.
DSX kurmadan önce denediniz mi kabloyla? DSX hiç kullanmadım, belki bir driver falan kuruyor ve çakışıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.