God of War Ragnarok, PlayStation’da 11 Milyon Satış Adedine Ulaştı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.931
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
God of War Ragnarok 11 Milyon

God of War Ragnarok geliştiricisi Sony Santa Monica, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarında 11 milyon adet sattığını açıkladı. We’re incredibly humbled that #GodofWarRagnarok has officially sold through 11 million copies! None of this would be possible without the support of our fans, so thank you for coming on this journey with us! pic.twitter.com/7KlAT9eddG […]

Devamı: God of War Ragnarok, PlayStation’da 11 Milyon Satış Adedine Ulaştı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
God of War: Ragnarök'ün bilgisayarlara çıkışını yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu God of War serisi bir başka ya. 11 milyon satış adetinin de normal olduğunu düşünüyorum.
 
Ragnarok Steam platformuna gelirse ve her iki oyun da bundle paket şeklinde bir satışa giderlerse çok daha büyük rakamlar görebiliriz. Değerini fazlasıyla hakeden bir oyun.
 
Bu oyunun hikayesi bir bana çekici gelmedi sanırım.
Fazla hızlı bitirildi, 20 saat oynanış aşırı az bir süreydi. Keşke 2023'de çıkarsalardı GOTY alırdı büyük ihtimalle. Aceleye kaldı Ragnarök, bu yüzden hikayesi de oturaklı değildi ve GOTY alamadı.
 
@pwleredal şirket ilk zamanlar da biraz yatmış gibi gözüküyor. Bence de God of War: Ragnarök bir tık erken çıkarıldı, biraz daha geç çıkarılsaydı bence ortaya daha iyi bir oyun çıkarabilirlerdi diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı