God of War: Ragnarok RTX 4060 Ti sistemde düşük performans veriyor

Capoon

Decipat
Ekran kartı
4060 Ti 8 GB
Midgard kısımlarında performanstan oldukça memnundum. 1080p maksimum ayarlarda DLSS açık olmamasına rağmen çok rahat 70 üstü FPS alıyordum fakat Svartalfheim'a gelir gelmez FPS 40'lara kadar düştü. DLSS açayım dedim fakat kalite modunda sadece 10-15 FPS artış gözlemledim. Sizde performans nasıl, patch mi beklemek lazım?

3070 le Svartalfheim'de DLAA ile 70 altını görmedim. DLSS Kalite 90 100fps falan veriyor.

Midgarda DLAA ile 100fps falan veriyordu.
Svartalfheim bir tık sistem katili geldi bana. Frame gen + dlss balanced ile (1080p ultra) 4060 olmasına rağmen 80-90 gördüm genelde.

Gölge ayarını düşüğe, modelleri ise ortaya alın, ayarların geri kalanı ultrada kalabilir. DLAA yerine ise kalite seçeneği kullanın. AMD FG kesinlikle kullanmayın, onun yerine eğer NVIDIA FG FPS arttırıyorsa onu kullanın(genelde arttırmıyor) eğer bir arttırmıyorsa FG kapalı ve reflex açık kullanın (reflex güçlendirme yapmanıza gerek yok.)

Gölge ayarını düşüğe, modelleri ise ortaya alın, ayarların geri kalanı ultrada kalabilir. DLAA yerine ise kalite seçeneği kullanın. AMD FG kesinlikle kullanmayın, onun yerine eğer NVIDIA FG FPS arttırıyorsa onu kullanın(genelde arttırmıyor) eğer bir arttırmıyorsa FG kapalı ve reflex açık kullanın (reflex güçlendirme yapmanıza gerek yok.)

Hocam oyunu şu an indiriyorum da meraktan soruyorum neden AMD FG kullanmayalım?

Hocam oyunu şu an indiriyorum da meraktan soruyorum neden AMD fg kullanmayalım?

Aslında AMD fg aralarında en yüksek FPS değerlerini veren seçenek, ancak verdiği FPS değerleri çok yanıltıcı. Akıcılığı arttırmak yerine düşürmüş gibi hissettiriyor, artık sebebini bilmiyorum. İndirdiğinde deneyebilirsin. Hiç sanmıyorum ama belki AMD ekran kartın varsa daha verimli çalışıyordur.

Midgard kısımlarında performanstan oldukça memnundum. 1080p maksimum ayarlarda DLSS açık olmamasına rağmen çok rahat 70 üstü FPS alıyordum fakat Svartalfheim'a gelir gelmez FPS 40'lara kadar düştü. DLSS açayım dedim fakat kalite modunda sadece 10-15 FPS artış gözlemledim. Sizde performans nasıl, patch mi beklemek lazım?
Svartalfheim bende de sorun yarattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı