God of War: Ragnarok RTX 4060 Ti sistemde düşük performans veriyor

Oyuna gelen patch 2 yamasıyla birlikte NVIDIA fg düzelmiş artık FPS artışı sağlıyor. Ancak DLSS ile birlikte AMD fg kullanmaya çalışınca FPS 13'lere düşüyor, o kısmı bozmuşlar.

Eki Görüntüle 2316883

Bu ayarlar ile svarthalfeim'da bile 200 FPS üstünü görebiliyorum. Ek olarak gecikme azaltımı seçeneği de Patch'den önce Frame Gen açıksa seçtikten sonra kendi kendine kapalı duruma geliyordu, onu da düzeltmişler. Sadece reflex seçmek yerine reflex + güçlendirme yaptığımda +20 FPS artışı gözlemledim, ilginç.

Bende gene düzelmedi AMD driver yayınlaması lazım kartım bu oyunu rahat kaldırıyor.

Biraz hortlatmış olacağım ama sorun Vram kaynaklı, Resizable bar açıksa kapatın ki fazladan Vram oluşsun. Dokuları ortaya alın zaten yüksekle arasında farkı ben göremedim görene helal olsun, gölgeleri de düşürerek Vram kullanımını düşürün sorun neredeyse azalır. Bellek aşımında oyun stutter yapmaya başlıyor zaten (Bu Silent Hill 2 için de geçerlidir).

Biraz hortlatmış olacağım ama sorun VRAM kaynaklı, resizable bar açıksa kapatın ki fazladan VRAM oluşsun. Dokuları ortaya alın zaten yüksekle arasında farkı ben göremedim görene helal olsun, gölgeleri de düşürerek VRAM kullanımını düşürün sorun neredeyse azalır. Bellek aşımında oyun stutter yapmaya başlıyor zaten (bu Silent Hill 2 için de geçerlidir).

Bazı arkadaşlar bana 6800XT almak yerine 8 GB 4060 Ti önermişlerdi, şu anda 4K da oyun oynayabilen tek ben varım. Olayın DLSS'den ibaret olmadığını, kartın kendi kas gücünün ve vraminin önemli olduğunu yeni anlamaya başlıyorlar NVIDIA fanboyları. Bu arada ReSize BAR kapatırlarsa FPS düşecektir.

Bazı arkadaşlar bana 6800XT almak yerine 8 GB 4060 Ti önermişlerdi, şu anda 4K da oyun oynayabilen tek ben varım. Olayın DLSS'den ibaret olmadığını, kartın kendi kas gücünün ve vraminin önemli olduğunu yeni anlamaya başlıyorlar NVIDIA fanboyları. Bu arada ReSize BAR kapatırlarsa FPS düşecektir.
8GB vram için kapalı olması daha iyi oluyor, Vram'den çektiği için bir nevi zarar yaratıyor.

Allah aşkına bu nasıl oyun. 5 5600 6700 XT 12 GB kullanıyorum ilk defa bir oyunda Ultra ayarlada 30 FPS görüyorum. Üstelik 1080p de. 2 Diyarda oluyor bir şu diyarlar arası bölümde bir de çolak bir arazi var sterfilm mı ne. Ortaya aldım yine kasıyor. Fg açıyorum 120 fps oluyor 30 dan herşey ultrada fsr da açık değil. İyi güzel ama fps yi 60 a sabitleyim diyorum bu sefer o olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı