Çözüldü God of War: Ragnarok sol üstteki CPU değeri ısınma değeri mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammetsj1

Hectopat
Daha fazla  
Anlamadığımdan soruyorum: God of War'da çok mu ısınıyor PC yoksa bu, işlemcinin kullanma derecesi mi? Genelde işlemcinin hepsini kullanıyor, sıkıntı olur mu?

Çözüm
Afterburner'dan CPU sıcaklık değerlerini yeni yükledim onu görmeden önce ısıyı 90 altında düşmüyordu o yüzden kafam karıştı sorayım dedim işlemcinin hepsini kullanmakta sorun olur mu?

Dediğim gibi, shaderler yüklenirken hepsinin kullanılması gayet normal. Oyun içerisinde de %80-100 arası kullanılıyorsa takılmalara ve performans düşüşlerine sebep olabilir.
Hocam işlemciniz 70 derece ve %99 kullanılıyor. Kullanım değeri shader yüklendiği için normal, sıcaklığı da gayet iyi seviyede. Herhangi bir sorun yok.

Afterburner'dan CPU sıcaklık değerlerini yeni yükledim onu görmeden önce ısıyı 90 altında düşmüyordu o yüzden kafam karıştı sorayım dedim işlemcinin hepsini kullanmakta sorun olur mu?

Dediğim gibi, shaderler yüklenirken hepsinin kullanılması gayet normal. Oyun içerisinde de %80-100 arası kullanılıyorsa takılmalara ve performans düşüşlerine sebep olabilir.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…