God of War: Ragnarok'ta sistem dahili ekran kartını kullanıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Bende de aynı sorun var, her şeyi denedim grafik sürücülerini bile DDU ile kaldırıp yeniden yükledim, oyunu da kaldırıp yeniden yükledim. İlle de intelle açıyor oyunu 3050 4gb var bende de kesinlikle nvidia ile açmıyor. Oyunu iade edecem az kaldı 4 saattir uğraşıyorum sinir krizi geçirdim

Arkadaşlar sorunu çözdüm bu modu indirin VRAM Requirement Bypass
Burada 4090'ı indirin içindeki dosyayı oyuna atın(licenseyi atmayın)
Ondan sonra oyun 4090 var sanıyor ama 3050 Ti kullanıyor.
Dün o kadar uğraştım ki sinir krizi geçirip oyunu iade ettim en sonunda, umarım diğer arkadaşlara yardımcı olur senin önerin. Biraz daha zaman geçsin bence sony düzeltir bu sorunu

sorunu çözebilen var mı..? Problem bilgisayarda mı yoksa oyunda mı ben anlamadım...
Bilgisayarda sorun yok. VRAM Requirement Bypass buradan dosyayı indirip oyunun olduğu yere at, ayarlara gir ve kartını değiştirdikten sonra oyunu yeniden başlat çözülür. Ayrıca patch 2 yayınlamışlar 21 Eylül'de. Kontrol edebilirsin oyunun orijinalse.

çok teşekkür ederim. Çözüldü... Diğer oyunlarda da böyle yaptığı zaman bu çözümü uygulayabiliyoruz değil mi. ?
Bilgisayarda sorun yok. VRAM Requirement Bypass buradan dosyayı indirip oyunun olduğu yere at, ayarlara gir ve kartını değiştirdikten sonra oyunu yeniden başlat çözülür. Ayrıca patch 2 yayınlamışlar 21 Eylül'de. Kontrol edebilirsin oyunun orijinalse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı