God of War Ragnorok PC'ye gelir mi?

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.983
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
Biliyorsunuz şaheser PC'ye geldi Steam'de rekorlarla başladı. Ben Sony'nin satış rakamları sonrası en geç 1 sene içinde God of War Ragnorok'un PC'ye geleceğinden eminim ya siz?
 
Sanmıyorum, gelecek olsa bile tıpkı bu 2018 versiyonundaki gibi Sony'nin iyice paraya doymasını bekleriz muhtemelen. Benzer şey The Last Of Us serisi için de geçerli, adamlar daha mesela Part III peşinde olduğu için tatmin edici satış oranlarına ulaşamadılar hala tabii serinin bitmemiş olmaması da ayrıca buna bir etken.
 
Sony artık PC atılımları yapacağını gösterdi. O yüzden pek uzun sürmez gelmesi. Önce kendi konsollarını sattırmak için beklerler, sonra PC'ye gelir. Satışlardan memnun kaldıkları sürece oyunların PC'ye gelmesi hızlanır.

Serinin bir oyununu getirip, diğerini getirmemek olmaz. Yarım kalmış hikaye olur. Bunu ön görerek çıkarıyorlardır. Sürpriz olarak eş zamanlı bile çıkabilir. 5-6 yıl sonra çıkmasına ihtimal vermiyorum. GOW 2018'de çıktı ve Sony PC'ye oyun çıkarma politikasını 2020'de devreye soktu. Ondan 2 yıl sonra GOW PC'ye geldi.

Artık her oyunlarını PC'ye de çıkaracak şekilde ayarlıyorlardır diye düşünüyorum. Last of Us'ın daha gelmemiş olması remake yapılacağından dolayıdır büyük ihtimal. Bu yüzden Last of Us 2'nin gelmesi uzayabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı