Dediğin oyunlar için 12-15k bütçeyle ortalama seviyede yeterli olur. (1080p)
30bin gibi.Bütçe nedir hocam ?
Olur; ama 30.000 TL gibi bir bütçeniz varsa RTX 2060 almanıza hiç gerek yok. Direkt AMD ekran kartlı bir sistem dizin derim ben.Ama ilerde çıkıcak oyunlar için yeterli olurmu.
Dediğin oyunlar için 12-15k bütçeyle ortalama seviyede yeterli olur. (1080p)
Olur; ama 30.000 TL gibi bir bütçeniz varsa RTX 2060 almanıza hiç gerek yok. Direkt AMD ekran kartlı bir sistem dizin derim ben.
İlk defa duydum. Nerede duydunuz?Ama AMD fazla ısınıyormuş doğru mu bir yerde duymuştum.
İlk defa duydum. Nerede duydunuz?
Öyle bir şey yok hocam. AMD artık güzel kartlar üretiyor. Kendim RX 6600 kullanıcısıyım.Ya yanlış olabilir bilgisizim bu konuda ama bayağı oldu hatırlamıyorum.
Evet NVIDIA'ya göre biraz daha fazla ısınıyor; fakat öyle aman aman bir fark yok aralarında. Sırf üç beş derece fazla ısınıyor diye performanstan ödün vermeyin.Ama AMD fazla ısınıyormuş doğru mu bir yerde duymuştum.
Merhaba, ben yakında yeni sistem alacağım. GoW, RDR2 gibi kısaca bu tarz hikayeli oyunlar için en iyi sistem hangisi?(bütçem: 15 ve 30k arası ve sistem önerisi için link atabilirsin)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.