God of War sarmadı

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam, bu TLOU 1'i bitirdikten sonra GoW'a başlama kararı aldım, biraz oynadım, Brok adında Kratos'un kullandığı yapan kişiyle tanışıp kapattım oyunu ve çok sarmadı gibi, sadece balta sallayarak canavar kesme gibi geldi, önceki oyunların özetini izledikten sonra bayağı gazlanmıştım halbuki. Asıl sorum oyun sonradan açılıyor mu? Yoksa planımda Uncharted veya Ghost of Tsushima var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun çerez kısımları onlar. Ana hikayeye de etkisi var tabii. Kratosun ölen eşini konu aldığı için o yan karakterlerin de hikayeye etkisi var. Benim için bir şaheserdir kendisi. Ben de RDR2 oynayamamistim ama. Sarmadiysa bırak bence vakit kaybedersin. Beni her dakikası içine çekmişti oynarken.

Selam, bu TLOU 1'i bitirdikten sonra GoW'a başlama kararı aldım, biraz oynadım, Brok adında Kratos'un kullandığı yapan kişiyle tanışıp kapattım oyunu ve çok sarmadı gibi, sadece balta sallayarak canavar kesme gibi geldi, önceki oyunların özetini izledikten sonra bayağı gazlanmıştım halbuki. Asıl sorum oyun sonradan açılıyor mu? Yoksa planımda Uncharted veya Ghost of Tsushima var.
God of War 2018 zaten biraz "Yeni dünyayı tanımak" üstüne ilerliyor. İleride ilginç şeyler oluyor ama God of War 3 veya Ragnarok gibi bir adrenalin yok oyunda. Kratos yaşlanmış ve daha sakin ilerliyor. Genede güzel oyun. Daha sakin oynayın, yavaştan içinize çeker.
Eski oyunlara nazaran bu bir Hack and Slash değil, hikayeli aksiyon/macera oyunu.

Oyunun hikayesi film tadında ben zevkle oynadım şahsen şu ara Ragnarök oynuyorum oda bitmeye yakın. Herkes her oyunu sevecek diye birşey yok zevkler ve beklentiler farklı. Benim hoşuma gitmeyen tek şey yan görevlerde veya bazı sandıkları açmak için bazı bölümlerde bilmece tarzı bölümler var o kadar abartılı olmasa benim için daha iyi olabilirdi.

Selam, bu TLOU 1'i bitirdikten sonra GoW'a başlama kararı aldım, biraz oynadım, brok adında Kratos'un kullandığı yapan kişiyle tanışıp kapattım oyunu ve çok sarmadı gibi, sadece balta sallayarak canavar kesme gibi geldi, önceki oyunların özetini izledikten sonra bayağı gazlanmıştım halbuki. Asıl sorum oyun sonradan açılıyor mu? Yoksa planımda Uncharted veya Ghost of Tsushima var.

Reis oyunun açıldıgı yer 3 saatlik daha deneeyimden sonra yavas yavas acılıyor bende ilk basta sıkıldım belli bir kısımda spo vermeyeyim çok pis gaza geliyorsun oynadıkca oynayasın geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı