God Of War Steam Sayfası açıldı

Saflardayız...
1634751551289.png
 
Konsol oyunculuğu zaten düşüşte. Bunu Sony de biliyor. O yüzden elbette zaman içerisinde tüm oyunları PC'ye gelecek. Bunda şaşırılacak bir durum yok. Hem bu çıkan konsollar artık sondu. Bundan sonra GeForce Now gibi sistemler daha da artacak.

Türkçe seslendirme yok bu arada, hata o.
 
Oyunun videolarını sadece YouTube'da izlemiş biri olarak taş gibi grafikleri var. 2021'de çıkmış çoğu oyunun grafiklerini cebinden çıkarır bence. Ayrıca bu saatten sonra PS6 çıkacağını düşünmüyorum. GeForce NOW ile beraber stream servislerinin gelişmesiyle Sony'nin stream kısmına yöneleceğini düşünüyorum. Kim bilir belki ileride PC'de God of War'un ilk oyunlarının remakelerini görürüz.
 
PS6 falan diyerek boşuna bekleme yapmayın beyler. Bu çıkan konsollar artık sondu. Bir daha çıkmayacak. Sony de bunu net iyi bildiği için oyunlarını yavaş yavaş Steam'a getiriyor. Konsollar zararına satıyor. Bunu hem Sony hem de Microsoft zamanında söyledi. Karşılığı yok artık. Şuanda PS5'e özel oyun çıkacaksa mesela, 3-4 sene sonra PC'ye gelir. PS4 özel oyunları çıkalı da 4-5 sene oldu ve anca PC'ye geliyor. PS5 devri de kapandığı zaman, oyunları 1 sene içinde gelir. Tüm bunlara karşılık herkes kendi GeForce Now'unu yaratıyor. İnternetten oyun oynama dönemi başlıyor yavaştan. Donanımı iyi olan adam için bu geçerli değil tabi ama herkes bir şekilde oyun oynayabilecek.
 
Özel oyun mantığı nerede kaldı PS4'ü boşuna mı aldık
Geçende 67 TL'den Türkiye'ye satışa çıkan ps4 oyunu başka ülkeler bizden aldığı için fiyat 2 katına çıktı
Sony'nin oyunlarına konsol dışında tek kuruş vermem
Korsan indiririm oynarım daha iyi
 

Geri
Yukarı