God of War zamlanır mı?

Auuuo123

Decapat
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
94
GoW Steam'a eklendiğinde diğer bütün Sony oyunları zam yemişti. Şimdi Spider-Man'in Steam'de 500 TL'lik çıkışıyla 329 TL olan diğer Sony oyunları zam yer mi diye düşünmeye başladım. Almak için indirim bekliyordum ancak zam yiyecek gibime geliyor. Her ne kadar oynanış süresine gore pahalı bulsam da bir daha hiç alamama riskiyle karşı karşıyayım. Sizin fikirleriniz neler? Şu an 329'dan almalı mıyım?
 
Son düzenleme:
GoW Steam'a eklendiğinde diğer bütün Sony oyunları zam yemişti. Şimdi Spider-Man'in Steam'de 500 TL'lik çıkışıyla 349 TL olan diğer Sony oyunları zam yer mi diye düşünmeye başladım. Almak için indirim bekliyordum ancak zam yiyecek gibime geliyor. Her ne kadar oynanış süresine gore pahalı bulsam da bir daha hiç alamama riskiyle karşı karşıyayım. Sizin fikirleriniz neler?

Sadece God of War'ın zamlanacağını düşünmüyorum. Bütün oyunların zamanla zamlanacağını düşünüyorum. Bence ne zaman ucuz görürseniz yapışın.
 
Ben 1-2 ay önce internetten bedava GoW bulmuştum(İçinde GOW olan steam hesabı biri rastgele hediye etmişti)Tabi hemen indirdim,ama gelin görünkü benim bilgisayarım çok kötü ve onu kaldırmıyo :/
 
2 bilemedin 3 hafta içinde 500 olur. Days gone ve horizon god of war çıktıktan 20 gün sonra zamlandı. Ama ay sonuna doğru indirime girme ihtimali var. Daha önce ki ps oyunlarinin ilk çıkışlar ında indirime girdikleri zamana bakarsan sende göreceksin. Ben o yüzden aldım kenarda bekletiyorum. İndirim zamdan önce olursa iade edip tekrar alacagim.
 
Son düzenleme:
Ben 1-2 ay önce internetten bedava GoW bulmuştum(İçinde GoW olan Steam hesabı biri rastgele hediye etmişti)tabii hemen indirdim, ama gelin görünkü benim bilgisayarım çok kötü ve onu kaldırmıyor :/

Kullanmıyorsanız kısa süreliğne bana hediye edebilirsiniz
 

Geri
Yukarı