God of War'ı korsan oynamayın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırakın korsanı oyunu kaldıracak sistem var mı ki.
 
İstediği kadar iyi oyun olsun 330 TL gibi bir miktarı sadece bir hikaye oyununa pat diye vermem.
Bu oyun MMORPG olsa bir nebze kabul edilebilir çünkü bu türün birçoğu yüz/binlerce saat vaat ediyor ve en sonunda parasını fazlasıyla çıkardığın dahi oluyor.
Ha bir de zaten Türkiye'de de ona o kadar parayı verecek esnek bütçeli insan sayısı çok olduğunu sanmıyorum. :)
 
Kemer sıkma politikası uygulayın diyor :D

Saka bir yana, imkani olan zaten parayi fazla dert etmez. Olmayanlara ise bu sartlarda satin al demek bana pek mantikli gelmiyor. Ben sahsen yaz indirimlerinde alacagim. O zamana kadar Horizon Zero Dawn'i bitirmis olurum herhalde.
 
Artık korsan oynayanlara da bir şey diyemiyorum ki onlar da haklılar. Adam bir oyuna, fatura parasını vermek istemiyor. Kendi çapında o da haklı.

Adamlar oyunu TR için çok ucuza çıkartmaya çalışıyorlar. Fakat yine de fiyat ortalama kişiye göre pahalı. İmkanı olanın alması olmayanın korsan oynamasını desteklemeye başladım artık.

Parası olmayan adama ne diyebiliriz ki? Asgari ücret belli, ortalama maaşlar belli. Herkesin bir oyuna verecek ekstra parası olmayabilir. Suçu yanlış yerlerde arıyoruz.
 
Sen böyle dedin ya sistemim kaldırmamasına rağmen oyunu alacağım.
 
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki God of War çıkış yaptı. Oyunu o kadar beğendim kelimelere sığdıramıyorum :) Tek isteğim bu tip oyunların daha fazla gelmesi için şu korsan olayını bırakmak lazım. Gerekirse sigara içmeyin, gereksiz harcamalardan kısın bu oyunu alın. (Taksit imkanı sunan siteler de var) Şu yaşıma geldim, oynadığım en iyi oyun diyebilirim.

Kimse kızmasın ben korsancıyım. Çünkü param o kadar fazla değil. :( Oyunları korsan oynamak zorundayım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı