God of War'ı korsan oynamayın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu saçmalıkları cidden kesmeniz gerek artık. Sana ne kardeşim, adam sana mı soracak ne oynayıp, oynamayacağını ? İsterse crack indirir oynar, parası varsa parasını verip oynar. Sana mı kaldı karar vermek ?

İnsanların işine ve ne yapacağına karışmayın. Herkes de iyilik meleği olmuş.
 
Yorumlar komikmiş bayağı. Emek hırsızlığı.
Bu ekonomide bunu yazan sen kadar komik değil hiçbiri. Parası çok olsa bile almayacak, bunu enayilik olarak gören kitleyi bir kenara koyarak söylüyorum. İnsanlar ihtiyaçlarını zor karşılarken bir oyuna bu kadar para veremezler.
 
Orijinal ve güvenilir kaynaktan oyunu satın alıp yayıncıyı desteklemek bende isterim fakat para yok ve oyunu seviyoruz.
 
Farklı kafalarda bu arkadaş . Şu devirde zor artık en kötü sigara 22 TL olmuş.
 
Yalnızca PlayStation tarafında 500 milyon dolardan fazla kazanmış oyun için developer maaşı ödeyemiyormuş havası yaratılması da bayağı komikmiş yalnız. Adam burada sistemine ikinci RAM'i takmak için 3 ay para biriktiriyor bir zahmet şirketin sahibi de bir düşük model özel uçak alsın kendisine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Millet doğru düzgün yemek alamıyor sen ne diyorsun :D Bir oyun online değilse asla ama asla para vermem. Ha banka hesabıma gönderirsen 329TL seve seve alırım Steam'den merak etme. Ayrıca buraya korsan oynamayın yazdın ama bu konuyu görüp 200 kişi korsan oynamak yerine satın alsa bile ordan gelen para oyunun yapımcısı için bir şey ifade etmez. Adamlar sadece PS'ten kazancaklarını kazandı zaten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı