1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 21 Ocak 2024 #1 Şu an 2D bir oyun üzerinde çalışıyorum ve "Q" tuşuna basınca karakterin koşmasını istiyorum. Oyunumu 2D şu an takılı kaldım. Kod:Panoya kopyala if Input.is_action_just_pressed("hızlan"): ???
Şu an 2D bir oyun üzerinde çalışıyorum ve "Q" tuşuna basınca karakterin koşmasını istiyorum. Oyunumu 2D şu an takılı kaldım. Kod:Panoya kopyala if Input.is_action_just_pressed("hızlan"): ???
BaTTalqazi Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 1Beyefendi dedi: Şu an 2D bir oyun üzerinde çalışıyorum ve "Q" tuşuna basınca karakterin koşmasını istiyorum. Oyunumu 2D şu an takılı kaldım. Kod:Panoya kopyala if Input.is_action_just_pressed("hızlan"): ??? Genişletmek için tıkla... Bu bizim değil de senin araştırıp bulabileceğin bir şey. Temel koşma mantığı Vector3 cinsinden Z yönünde belli bir hız ve zamanda çarpılması sonucu elde edilmesidir. Sen Vector mantığını öğrendikten sonra bunu uygula. Artı -1 Eksi
1Beyefendi dedi: Şu an 2D bir oyun üzerinde çalışıyorum ve "Q" tuşuna basınca karakterin koşmasını istiyorum. Oyunumu 2D şu an takılı kaldım. Kod:Panoya kopyala if Input.is_action_just_pressed("hızlan"): ??? Genişletmek için tıkla... Bu bizim değil de senin araştırıp bulabileceğin bir şey. Temel koşma mantığı Vector3 cinsinden Z yönünde belli bir hız ve zamanda çarpılması sonucu elde edilmesidir. Sen Vector mantığını öğrendikten sonra bunu uygula.
KS KS 1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 21 Ocak 2024 #3 Vector 2 olmasın o ? Artı 0 Eksi
BaTTalqazi Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 1Beyefendi dedi: Vector 2 olmasın o ? Genişletmek için tıkla... Madem biliyorsun uygulamaya koyul. Hadi kolay gelsin. Artı 1 Eksi
1Beyefendi dedi: Vector 2 olmasın o ? Genişletmek için tıkla... Madem biliyorsun uygulamaya koyul. Hadi kolay gelsin.