Godzilla vs. Kong Türkiye Çıkış Tarihi

Efe Kaval

Hectopat
Daha fazla  
Godzilla vs. Kong filminin Türkiye'de ne zaman çıkacağını bulamadım. Bazı yerler 25 Mart, bazı yerler 21 Mayıs diyor. Tarihini kesin olarak bilen var mı?

Godzilla vs. Kong filminin Türkiye'de ne zaman çıkacağını bulamadım. Bazı yerler 25 Mart, bazı yerler 21 Mayıs diyor. Tarihini kesin olarak bilen var mı?

Sanırım dediğiniz konu hakkında net bir bilgi yok. Çoğu varsayım ya da tahmin. Bu arada Godzilla tokatlar diye düşünüyorum. Eğer film sektörü şaşırtıcı bir hamle yaparsa Kong alır.

Sanırım dediğiniz konu hakkında net bir bilgi yok. Çoğu varsayım ya da tahmin. Bu arada godzilla tokatlar diye düşünüyorum. Eğer film sektörü şaşırtıcı bir hamle yaparsa kong alır.

Hocam Godzilla Japon yapımı bir karakter ve bu filmi yapanlar da Amerikalı Godzilla kazanırdı fakat insanların yaşaması için Kong'un kazanması gerekiyor ama belki gerçek Godzillayla Kong birleşip megagodzillaya karşı savaşabilirler
Bu arada ben 31 Mart olarak biliyorum.

Hocam Godzilla Japon yapımı bir karakter ve bu filmi yapanlar da Amerikalı Godzilla kazanırdı fakat insanların yaşaması için Kong'un kazanması gerekiyor ama belki gerçek Godzillayla Kong birleşip megagodzillaya karşı savaşabilirler
Bu arada ben 31 Mart olarak biliyorum.

Hocam benim de içimden Kong geçiyor ne yalan söyleyeyim. Megagodzillayı hiç bu yönden düşünmemiştim. Film sektörünün işi belli olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı