Göçmenler gitmeli mi?

Devlet şunu anlamıyor öncelik Türk halkınındır mesela örnek olarak öğretmen olan suriyeliler yerine öncelik Türk vatandaşlarına olur Türk vatandaşları biter o zaman suriyeliler olur devlet göçmenleri kullanmasını bilmiyor açıkçası Suriye'li biri her bir çocuğu yüzünden masraflarını ülke karşılıyor her çocuk için aylık 600 1000 arası veriliyor ve bir suriyelinin ortalama 4 çocuğu var desek (4 değil ama ortalama) 600 bin Suriye'li aile anne baba var desek 1 milyonuda çocuk olsa 1 milyonla 1000'i çarp 10 milyon aylık gidiyor bu çocuklara ya şaka gibi değil mi tabii ben bunları bir taslak olarak yaptım gerçek kaynaklara bakarak daha düzenli bir sonuca varılabilir. Bakın ben şunu diyorum bu adamlar çalıştırılsın adam çalışmadan 6 çocuğu var diye aylık memur maaşı kadar maaş alıyor.
 
Kesinlikle gitmeliler. Mülteci kaynaklı taciz ve tecavüz haberleri çok var ve düzelme dahi yok. Aksine her geçen gün yobazlık ve psikopatlıkta vites yükseltiyorlar.
1000 yıl geriden gelen Taliban Kültürü'nün modernlik ve laiklik üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyetin'de yeri yok!
 
Benim tecrübe ettiğim tek şey var. Hiçbir hakkımızı aramamışım. Ceza gelmiş ödemişim. Fiyat fazla gelmiş sorgulamamışız, alabileceğimiz bir yardım var mı yok mu, devlet para yardımı yapıyor mu yapmıyor mu hiç bakmamışız. Ama elin Suriyelisi devletten kopardığını götürüyor. Akılları varmış aga bunu gördüm bizde bir akıllı yokmuş. Ve maalesef kiracımız Suriye'li. :D
 
Eğer gerçekten bir düzen sağlansaydı göçmenler vs. durumlar için ama şu an iş zıvanadan çıktı, bundan dolayı ben gitmelerini isterim açıkçası.
 
Tabi ki mülteciler gitsin😡😡.Bir şey söylerdim ama ban yerim diye korkuyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı