Göğüs kası gelişmiyor

Genelde göğüs haftada 17-18 set çalışıyorum 1 göğüs günü 4 hareket 3 set 2. yani üst günü 2 göğüs hareketi 3 setten total 16-18 fazlamı sizce ?ü

-programda 6 hareket abartı olmuş.

Genelde göğüs haftada 17-18 set çalışıyorum 1 göğüs günü 4 hareket 3 set 2. yani üst günü 2 göğüs hareketi 3 setten Total 16-18 fazla mı sizce? Ü

-Programda 6 hareket abartı olmuş.

Tek gün uyarman kötü değişmeni tavsiye ederim.

Genelde göğüs haftada 17-18 set çalışıyorum 1 göğüs günü 4 hareket 3 set 2. yani üst günü 2 göğüs hareketi 3 setten total 16-18 fazlamı sizce ?ü

-programda 6 hareket abartı olmuş.
Antreman şiddetiniz iyiyse genelde haftalık 14-15 setten fazlası gereksiz oluyor. Göğüs zaten aslında küçük bir kas, aşağı yukarı triceps kadar bir hacmi var ve kas hasarına da biraz yatkın. Herkesin toparlanması aynı değil hocam, sizin antrenman hacminiz gelişiminizi engelliyor mu diye öğrenmek için kendinize şu soruyu sorabilirsiniz: Haftadan haftaya gücüm artıyor mu?

Eğer haftadan haftaya 2 ve üstü rep koyuyorsanız çok iyi gelişiyorsunuzdur ve muhtemelen "newbie gain" ediniyorsunuzdur. Bir süre sonra mesela 25-30kg dumbbell press yapmaya başladıktan sonra bu düzenli artış hızı azalır hala haftalık yarım-1-2 rep koyuyorsanız iyi gidiyorsunuz devam edin. Eğer 2-3 hafta hiç gelişme görmüyorsanız bir değişikliğe gitmeniz gerekli.

Birde yeni bir harekete geçtiyseniz hızlı güç artışı olabilir o harekette. Bu tamamen hipertrofiden çok sinir sistemi adaptasyonudur o yüzden sık sık program değiştirmeyin.

yaklasık 14 ay bulk ve şuan 1.5 aydır cuttayım 1 ayım kaldı tekrar bulka geçince yeni program yapıp 7-8 ay devam etmeyi düşünüyorum PPL yapıyodumda bacak haftada 1 calısıyodu o yüzden ppl + upper lower yapacağım 5 gün toplamsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…