Göğüs Kıllı Uzaması

muyaw

Femtopat
Katılım
9 Ağustos 2020
Mesajlar
42
Merhaba,
2 gün önce göğüs kıllarımı jiletle sıfır kestim ama bugün yani 2. Gününde göğsümde diken diken kıllar çıktı.
Ne yapmalıyım? Hem görenler için kötü görüntü oluyor. Hem de ben dokununca batıyor.
 
Hocam aslında jilet kıllarda sivriltme etkisi yapar. Bir tahta çubuğu bıçakla yontmak gibi düşünebilirsiniz. En iyisi makine ile almak. Hem cilt için daha iyi olur.
 

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Bunu neden yaptınız bilemedim ama keşke yapmadan önce sorsaydın.
Komik gelebilir ama hanımların kullandığı tüy dökücü kremler, spreyler işe yarıyor.
Tabi sen yine de cildine göre seçim yapmalısın.
 
Kıllara karşı hiç dayanamam. Sarı kıllarımın olması bu nedenle büyük bir avantaj benim için. Sakın jilete bulaşmayın bir daha. Kıllarınızın telleri daha da kalınlaşır. Makine ile almak kısa süreli bir çözüm, lazer epilasyonu ise kalıcı. Seç, beğen, al.
 
Jilet vurursan daha hızlı ve daha gür bir şekilde çıkar, hamam otu vs. kullanabilirsin.
İnternetten baktığım zaman jiletin öyle bir etkisinin olmadığı. Şehir efsanesi olduğu yazıyordu.
Hocam aslında jilet kıllarda sivriltme etkisi yapar. Bir tahta çubuğu bıçakla yontmak gibi düşünebilirsiniz. En iyisi makine ile almak. Hem cilt için daha iyi olur.
Aynen işte buna katılıyorum. Yalnız sıfır kesen tıraş makinesi var mı?
Şu an için lazer seansına gidemem. İlerleyen zamanlarda olabilir.
Jilet kalınlaştırıyorsa makine de kalınlaştır. Benim ilk sakalım çıktığında hiç jilet vurmadım hep makine. Ama görenler neden jilet vurmuşsun diyorlardı.
Tüy dökücü kremim de var. O da jilet etkisi yapıyor diye biliyorum. Jilet yerine tüy dökücü krem iyi bir çözüm mü, arkadaşlar?
 
Hocam ağda yapabilirsiniz. Ilk yaptığınızda belki canınız biraz fazla acır ve kıl kökleri ilk defa ağda yapıldığı için kanayabilir. Hem farklı bir deneyim olur sizin için. 2 gün sonra tekrar cıktı gibi derdiniz de olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…