Her hareketi tükenişe kadar yapıyorum hocam. Yakın zamanda kreatin kullanmaya başlayacağım ama yaşım daha küçük olduğu için ailemi ikna edemiyorum maalesef.
Her hareketi tükenişe kadar yapıyorum hocam. Yakın zamanda kreatin kullanmaya başlayacağım ama yaşım daha küçük olduğu için ailemi ikna edemiyorum maalesef.
Zaten tükenişe kadar yapman gerekiyor üstte bahsettiğim şey 6 set girersen 6 kere tükenirsin 3 set girersen 3 kere tükenirsin ayrıca genel olarak belli bir seviyeye gelene kadar güç çalışmak önemlidir. Göğüste 3x12 bench ve dumbell press yerine örneğin ikisini de 6x6 veya 5x6-7 civarı yapmanız durumunda hem daha çok yandığını hissedecek hem daha hızlı gelişeceksiniz. Ama bu dediklerimi sporda 4-5 ayı geçirirdiyseniz yapmanızı öneririm üstte bahsettiğim güç ile alakalı YouTube'da Güray hocanın büyümenin ilk kuralı ve Savaş cebecinin kas büyütmek için nasıl çalışmalısınız videosu var. Daha iyi anlarsınız izlerseniz. Yaşınız kaç idi bu arada merak ettiğimden sordum
Özellikle dumbell press yaparken göğüslerimin çalıştığını hissetmiyorum. Sıkıştırma hareketleri yaparken de aynı şekilde. Hareketleri yanlış da yapmıyorum. Neden böyle oluyor bilen var mı?
O önerilerin hiç biri işe yaramıyor maalesef. Ön omuz kasınızı gevşetiniz. İnternetten arama yaparak nasıl gevşeteceğinizi bulabilirsiniz. Ondan sonra göğüs çalışınız.
Özellikle dumbell press yaparken göğüslerimin çalıştığını hissetmiyorum. Sıkıştırma hareketleri yaparken de aynı şekilde. Hareketleri yanlış da yapmıyorum. Neden böyle oluyor bilen var mı?