Göğüslerimin çalıştığını hissetmiyorum

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Özellikle dumbell press yaparken göğüslerimin çalıştığını hissetmiyorum. Sıkıştırma hareketleri yaparken de aynı şekilde. Hareketleri yanlış da yapmıyorum. Neden böyle oluyor bilen var mı?

Hızlı kaldırıp yavaş indirin. Negatif etkiyi sonuna kadar hissedin. Bir dahakine bir tık daha ağır bir dumbell ile ilk sete başlayın ve ağırlığı yükselterek devam edin. Hareketi doğru yaptığınızdan emin olun.

Setlerde genellikle kaç tekrar yapıyorsunuz? ayrıca seti tamamladığınız zaman pert bir vaziyete geliyor musunuz? Eğer pert vaziyete gelmenize rağmen göğüsünüzü hissetmiyorsanız büyük ihtimalle dumbell omuzlarınızın üstünde biraz daha ileri götürerek göğüslerinizi aktive edebilirsiniz.

Setlerde genellikle kaç tekrar yapıyorsunuz? Ayrıca seti tamamladığınız zaman pert bir vaziyete geliyor musunuz? Eğer pert vaziyete gelmenize rağmen göğüsünüzü hissetmiyorsanız büyük ihtimalle dumbell omuzlarınızın üstünde biraz daha ileri götürerek göğüslerinizi aktive edebilirsiniz.

Tükenişe kadar. Pert bir vaziyete gelmedim ama bugün üst göğüslerim biraz ağrıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı