V Vergil06 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 327 7 Mayıs 2023 #1 Selam. Şu anda envanterimde bu 2 kostüm var ve birini açacağım. Sizce hangisini açmalıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
A Akif.m Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 İkisini de aç ikisi de süper kostümler.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.558 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Mayıs 2023 #4 Gecenin kılıcı klasik ve daha iyi bence. Her şekilde ikisi de iyi kostümler zaten, yerinizde olsam öz biriktirip iksiini de açardım.
Gecenin kılıcı klasik ve daha iyi bence. Her şekilde ikisi de iyi kostümler zaten, yerinizde olsam öz biriktirip iksiini de açardım.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #5 Gerçek bir 800k oyuncusu bütün yasuo kostümlerini açar ve böyle bir soru sormaz. Şaka bir yana skin spotlighttan izleyerek karar verebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gerçek bir 800k oyuncusu bütün yasuo kostümlerini açar ve böyle bir soru sormaz. Şaka bir yana skin spotlighttan izleyerek karar verebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Vergil06 dedi: Selam. Şu anda envanterimde bu 2 kostüm var ve birini açacağım. Sizce hangisini açmalıyım. Genişletmek için tıkla... İkisi de çok güzel kostümler, bende gecenin kılıcı Yasuo var ama gölge dövmeli Yasuo'nun efektleri çok daha iyi bence. Gölge dövmeli Yasuo'yu alırdım senin yerinde olsam.
Vergil06 dedi: Selam. Şu anda envanterimde bu 2 kostüm var ve birini açacağım. Sizce hangisini açmalıyım. Genişletmek için tıkla... İkisi de çok güzel kostümler, bende gecenin kılıcı Yasuo var ama gölge dövmeli Yasuo'nun efektleri çok daha iyi bence. Gölge dövmeli Yasuo'yu alırdım senin yerinde olsam.
V Vergil06 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 327 7 Mayıs 2023 #7 RPM dedi: Gecenin kılıcı klasik ve daha iyi bence. Her şekilde ikisi de iyi kostümler zaten, yerinizde olsam öz biriktirip iksiini de açardım. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisini açacak kadar özüm varda kalan özle gölgedövmeli yone açmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti ama Yasuo'da kararsızım.
RPM dedi: Gecenin kılıcı klasik ve daha iyi bence. Her şekilde ikisi de iyi kostümler zaten, yerinizde olsam öz biriktirip iksiini de açardım. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisini açacak kadar özüm varda kalan özle gölgedövmeli yone açmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti ama Yasuo'da kararsızım.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #8 Yeni skinler her zaman daha iyi ve havalıdır. RP varsa eski kostüm açmak yerine yenisini aç.
V Vergil06 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 327 7 Mayıs 2023 #9 Ben gölgedövmelinin renklerini nedense çok sevemedim ama efektleri gecenin kılıcından daha iyi gibi.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 7 Mayıs 2023 #10 Gecenin kılıcı daha iyi bence. Zamanında turuncu öz dahi harcamadan çıkardığım için öyle geliyor olabilir.
Gecenin kılıcı daha iyi bence. Zamanında turuncu öz dahi harcamadan çıkardığım için öyle geliyor olabilir.