Gölge dövmeli Yasuo vs Gecenin kılıcı Yasuo

Vergil06

Hectopat
Selam. Şu anda envanterimde bu 2 kostüm var ve birini açacağım. Sizce hangisini açmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de aç ikisi de süper kostümler.

Gerçek bir 800k oyuncusu bütün yasuo kostümlerini açar ve böyle bir soru sormaz.

Şaka bir yana skin spotlighttan izleyerek karar verebilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam. Şu anda envanterimde bu 2 kostüm var ve birini açacağım. Sizce hangisini açmalıyım.

İkisi de çok güzel kostümler, bende gecenin kılıcı Yasuo var ama gölge dövmeli Yasuo'nun efektleri çok daha iyi bence. Gölge dövmeli Yasuo'yu alırdım senin yerinde olsam.

Gecenin kılıcı klasik ve daha iyi bence.

Her şekilde ikisi de iyi kostümler zaten, yerinizde olsam öz biriktirip iksiini de açardım.

Aslında ikisini açacak kadar özüm varda kalan özle gölgedövmeli yone açmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti ama Yasuo'da kararsızım.

Yeni skinler her zaman daha iyi ve havalıdır. RP varsa eski kostüm açmak yerine yenisini aç.

Ben gölgedövmelinin renklerini nedense çok sevemedim ama efektleri gecenin kılıcından daha iyi gibi.

Gecenin kılıcı daha iyi bence. Zamanında turuncu öz dahi harcamadan çıkardığım için öyle geliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…