Gömülü batarya değişir mi?

kapalıyız

Kilopat
Yer
Dünya
Bildiğiniz üzere artık yeni telefonlarda bataryalar telefona sabit. Acaba bu bataryaları nasıl değiştirebilriz?

Güvenilir bir telefoncuya gidip değişim yaptırabilirsiniz. Ama güvenilir olmasına dikkat edin, sahte batarya ile 30 dakika geçmeden şarjınız biter.

Bu da ayrı bir saçmalık neden bataryayı ve arka kapağı ulaşılmaz yapma eğilimine girdiler ki. Ben şahsen uzak duruyorum o tip telefonlardan.

Bu da ayrı bir saçmalık neden bataryayı ve arka kapağı ulaşılmaz yapma eğilimine girdiler ki. Ben şahsen uzak duruyorum o tip telefonlardan.
Artık o tarz telefonlar kalmamaya başladı. Yakında hepsi gömülü olacak Tabii kide daha fazla para kazanmak. Yeni telefon almak istemesen bile bir müddet sonra batarya değişimi yapman gerekecek ve bu değişimi bir çok kişi "garanti olmasa bile" ana servise yaptırmak isteyecektir bu durumda beleş para kazanacaklar

İleride bataryayı illa değiştirmek gerekecek. Tahmini kaç TL alıyor ana servisler veya garantili ise para alıyorlar mı?

İleride bataryayı illa değiştirmek gerekecek. Tahmini kaç TL alıyor ana servisler veya garantili ise para alıyorlar mı?
Garanti varsa almıyorlar. Garanti yoksa o telefonun modeline, servise bağlı olarak değişebiliyor. Arayıp veya Gidip sorman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…