Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Anakartımı yükseltmek istiyorum ama bir daha Windows key almak istemiyorum, bu keyi öğrenip diğer anakarta geçirilebilir miyim? Eski anakartta key kalması veya deaktif olması önemli değil. Anakart: Gigabyte A320M-S2H. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Anakartımı yükseltmek istiyorum ama bir daha Windows key almak istemiyorum, bu keyi öğrenip diğer anakarta geçirilebilir miyim? Eski anakartta key kalması veya deaktif olması önemli değil. Anakart: Gigabyte A320M-S2H.
TheyCallMeProphet Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Hocam windows yüklü diskinizi yeni anakarta takarsanız sorun çıkarmaz bence. Önceden de konu açılmış bunun hakkında.
Hocam windows yüklü diskinizi yeni anakarta takarsanız sorun çıkarmaz bence. Önceden de konu açılmış bunun hakkında.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.465 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 OEM anahtarlar tek anakart için kullanılabiliyor sadece. Bir kere kullandıktan sonra başka anakartta kullanman mümkün değil.
OEM anahtarlar tek anakart için kullanılabiliyor sadece. Bir kere kullandıktan sonra başka anakartta kullanman mümkün değil.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 TheyCallMeProphet dedi: Hocam windows yüklü diskinizi yeni anakarta takarsanız sorun çıkarmaz bence. Önceden de konu açılmış bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... Format attığım zaman gidecek ama değil mi?
TheyCallMeProphet dedi: Hocam windows yüklü diskinizi yeni anakarta takarsanız sorun çıkarmaz bence. Önceden de konu açılmış bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... Format attığım zaman gidecek ama değil mi?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.465 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #5 Rx 570 dedi: Format attığım zaman gidecek ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirdiğin an gidecek. Windows donanım değişikliği algıladı gibi bir uyarı verip etkinleştirilmedi diyecek.
Rx 570 dedi: Format attığım zaman gidecek ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirdiğin an gidecek. Windows donanım değişikliği algıladı gibi bir uyarı verip etkinleştirilmedi diyecek.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #6 KadirGN dedi: Anakartı değiştirdiğin an gidecek. Windows donanım değişikliği algıladı gibi bir uyarı verip etkinleştirilmedi diyecek. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
KadirGN dedi: Anakartı değiştirdiğin an gidecek. Windows donanım değişikliği algıladı gibi bir uyarı verip etkinleştirilmedi diyecek. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.