Gördüğü çoğu kızdan hoşlanma hissi

Konuyu biraz daha açsam, hoşlandığım kızlardan bahsetsem çok şaşırırsınız ama cesaretlendiğim zaman bahsetmeyi düşünüyorum. Galiba bir psikoloğa görünmem lazım. Erkek olması şartı ile :)
 
Herkes de işini bilmeyen psikologlar gibi ergenlik deyip kestirip atmış. Bence duygusal bir boşluğa düşmüş ve duygularınızı biraz daha fazla abartıyor, yaşıyorsunuz. Bunu düzeltmenin 2 yolu var ya her şeyin farkına varıp duygularınızı bastıracaksınız ya da bir kızı takıntı haline getirmeye çalışacaksınız. Tercihim kesinlikle ilk yoldur ama 2. yolda bir seçenektir bunu unutmayın.
 
Ergenlik insanları tuhaf duygulara sokabilir. Mesela bende ilk ergenliğe girince dışarıda gördüğüm tüm erkeklere içimden ben şunu dövebilirim bu beni döver gibi saçma şeyler geçiyordu aklımdan bence seninkide böyle bir durum yani takıntı bence bırak akışına zamanla geçer.
 
Beni en çok hoşlandığım kızlar karşısında kapıldığım çaresizlik duygusu yıpratıyor. Herkesin yaşadığı bir durum olduğunu düşünüyorum. Benimkisi biraz farklı tabi :)
O gördüğün ve etkilendiğin kişilerin sana şu saatten sonra bir katkısı, bir artısı olacak mı ? Bunu kendine sor önce. O kişi her kimse orada gördün,tanımıyorsun etkilendin ve bitti. Bunu felsefe edin kendine bence. Tanımıyorsan ve sana katkısı olmayacaksa unut gitsin.
Daha önce aşık olduysanız, bunun biraz zor olduğunu biliyorsunuzdur. Gerçi sevginin derecesine göre değişir. Ben pek bağlanmıyorum. Deneyeceğim teşekkürler.
 
Hepimiz bir dönemden geçiyoruz. Senin geçirdiğin dönem karşındaki her dişiyi potansiyel eş olarak gördüğün dönem. Bunun nedeni de hormonlarının yoğun bir şekilde salgılanması. Sık duş al, bol su iç, abartmadan mastürbasyon yap. Bir nevi boşaltım şekli. Gerek duygularının gerek hormonlarının. Boşu boşuna önermiyoruz. Öcü gibi bakmayın şu olaya cinsellik hayatımızın bir parçası. Mastürbasyon da öyle.
 
Normal yaşına göre bende öyleydim diyeceğimde 13 yaşımdayım her gördüğüm kıza değil'de sevdiğim kız tiplerinden hoşlanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı