Merhabalar öncelikle. Az önce büyük bir keyf ile yulafımı yiyordum. Son 2 kaşık falan kalmıştı tam ağzıma götürürken içince çok küçük böcek olduğunu fark ettim. Biraz karıştırdım kaseyi ve içinde birkaç tane daha vardı. Allah bilir kasenin yediğim kısmında kaç tane yuttum. Sizce ne yapmalıyım...
NABER TEKNOPATPATÇILAR BU FORUM ÇÖP BU ARADA 10 DAKİKADIR KONU ONAYLANMASINI BEKLİYORUM KARANLIK MOD BİLE YOK GÖZÜM KÖR OLDU BENDE DA FORUMA KAYIT OLDUM MİSS GİBİ FORUM ÇİKİLOP GİBİ FORUMMMM KONU AÇINCA 5 SANİYEDE CEVAP GELİYOR OOHHHH MİS GİBİ FORUM NEYSE BB BEN KONU ONAYLANMASINI BEKLERKEN DA...
Sistem: M720-US3 Gigabyte anakart. 2+2 GB Ram GT 430 230 W Power boost. PSU babamın bir tanıdığının bilgisayarındaydı, bir gün PC açılmayınca, açılınca da Chrome açınca kapanındığından bizi çağırdı, ben de başka bir PSU getireceğim 2 gün sonra, dedim. O gün farketmemiştim, PSU'yu sökünce...
NABER TEKNOPATPATÇILAR BU FORUM ÇÖP BU ARADA 10 DAKİKADIR KONU ONAYLANMASINI BEKLİYORUM KARANLIK MOD BİLE YOK GÖZÜM KÖR OLDU BENDE DA FORUMA KAYIT OLDUM MİSS GİBİ FORUM ÇİKİLOP GİBİ FORUMMMM KONU AÇINCA 5 SANİYEDE CEVAP GELİYOR OOHHHH MİS GİBİ FORUM NEYSE BB BEN KONU ONAYLANMASINI BEKLERKEN DA...