Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.703 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Chrome en başta ve tıklayınca açılıyor ama görünmüyor. Görev çubuğundan kaldıramıyorum. Bir şekilde kaldırdım görev çubuğundan.
Chrome en başta ve tıklayınca açılıyor ama görünmüyor. Görev çubuğundan kaldıramıyorum. Bir şekilde kaldırdım görev çubuğundan.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Hocam kaldırmışsınız zaten olay nedir?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.703 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Hocam görev çubuğundaki uygulamaların logosu gözükmüyor saydam yani. Regedit den bi kaç dosya sildim internetten baktım silince düzeldi.
Hocam görev çubuğundaki uygulamaların logosu gözükmüyor saydam yani. Regedit den bi kaç dosya sildim internetten baktım silince düzeldi.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 Darwin19 dedi: Hocam görev çubuğundaki uygulamaların logosu gözükmüyor saydam yani. Regedit'den birkaç dosya sildim internetten baktım silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Darwin19 dedi: Hocam görev çubuğundaki uygulamaların logosu gözükmüyor saydam yani. Regedit'den birkaç dosya sildim internetten baktım silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.