Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar hep rastlamadığım bir sorun. Yani 20 kere oyun açsam 3 kere bu oluyor ne yapmam lazım hiçbir şekilde oyunu açıp kapatmadan gitmiyor.
Arkadaşlar hep rastlamadığım bir sorun. Yani 20 kere oyun açsam 3 kere bu oluyor ne yapmam lazım hiçbir şekilde oyunu açıp kapatmadan gitmiyor.
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #2 Falsey dedi: Arkadaşlar hep rastlamadığım bir sorun. Yani 20 kere oyun açsam 3 kere bu oluyor ne yapmam lazım hiçbir şekilde oyunu açıp kapatmadan gitmiyor. Eki Görüntüle 1073718 Genişletmek için tıkla... Oyunu açtıktan sonra görev çubuğunda oyun olmayan rastgele boş bir yere tıklayın
Falsey dedi: Arkadaşlar hep rastlamadığım bir sorun. Yani 20 kere oyun açsam 3 kere bu oluyor ne yapmam lazım hiçbir şekilde oyunu açıp kapatmadan gitmiyor. Eki Görüntüle 1073718 Genişletmek için tıkla... Oyunu açtıktan sonra görev çubuğunda oyun olmayan rastgele boş bir yere tıklayın
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 18 Haziran 2021 #3 Oyunun veya çıkan programın sürecinin ilerlediği belirtiyor. Oyun açıldığı zaman arka plandaysa normal olabilir.
Oyunun veya çıkan programın sürecinin ilerlediği belirtiyor. Oyun açıldığı zaman arka plandaysa normal olabilir.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Haziran 2021 #4 Er73748 dedi: Oyunun veya çıkan programın sürecinin ilerlediği belirtiyor. Oyun açıldığı zaman arka plandaysa normal olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır oyunu oynarkende yanıyor. Arka planda değil yani. layisxq dedi: Oyunu açtıktan sonra görev çubuğunda oyun olmayan rastgele boş bir yere tıklayın Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
Er73748 dedi: Oyunun veya çıkan programın sürecinin ilerlediği belirtiyor. Oyun açıldığı zaman arka plandaysa normal olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır oyunu oynarkende yanıyor. Arka planda değil yani. layisxq dedi: Oyunu açtıktan sonra görev çubuğunda oyun olmayan rastgele boş bir yere tıklayın Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
Morpheus44 Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 24 18 Haziran 2021 #5 O şey oyuna girince sarı ışık oyuna girdığin gözüküyor korkacak birşey kardeşim
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Haziran 2021 #6 Morpheus44 dedi: O şey oyuna girince sarı ışık oyuna girdığin gözüküyor korkacak birşey kardeşim Genişletmek için tıkla... Hiçbir türlü gitmiyorda onu sormak istedim.
Morpheus44 dedi: O şey oyuna girince sarı ışık oyuna girdığin gözüküyor korkacak birşey kardeşim Genişletmek için tıkla... Hiçbir türlü gitmiyorda onu sormak istedim.
Morpheus44 Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 24 18 Haziran 2021 #7 Oyundan Alt Tab bas bi sonra oyuna tekrar gir. Arkada 1 oyun daha açık onu kapa ondandır kardeşim.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Haziran 2021 #8 Morpheus44 dedi: Oyundan Alt Tab bas bi sonra oyuna tekrar gir. Arkada 1 oyun daha açık onu kapa ondandır kardeşim. Genişletmek için tıkla... Yok oyundanda kaynaklı değil hemen anlık çekip atayım dedim. Oyunu kapatıncada düzelmiyor. Alt Tab'da aynı şekilde.
Morpheus44 dedi: Oyundan Alt Tab bas bi sonra oyuna tekrar gir. Arkada 1 oyun daha açık onu kapa ondandır kardeşim. Genişletmek için tıkla... Yok oyundanda kaynaklı değil hemen anlık çekip atayım dedim. Oyunu kapatıncada düzelmiyor. Alt Tab'da aynı şekilde.
Morpheus44 Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 24 18 Haziran 2021 #9 PC yeniden başlat bir bak oyuna girince aynısı oluyor mu diye.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Haziran 2021 #10 Morpheus44 dedi: PC yeniden başlat bir bak oyuna girince aynısı oluyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Dedim ya. Her zaman olmuyor. Bir günde o oyunu 2-3 kere açıp kaparsam illa bir kere yaşıyorum. İsmin tanıdık geldi.
Morpheus44 dedi: PC yeniden başlat bir bak oyuna girince aynısı oluyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Dedim ya. Her zaman olmuyor. Bir günde o oyunu 2-3 kere açıp kaparsam illa bir kere yaşıyorum. İsmin tanıdık geldi.